Een broedplaats voor aanstormend talent
Winnaars van KEA Grant 2014 Winnaars Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival Marjolein Blom wint! Bomvol! Maaike Fransen met Award in 2011
Winnaars van KEA Grant 2014
Vier jonge, veelbelovende ontwerpers van de Design Academy Eindhoven ontvingen ieder de Keep an Eye Grant
Winnaars "The Records" 2014
De winnaars van The Records tijdens een wervelende muzikale avond in Amsterdam Blue Note.
Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival
Editie 2011
Marjolein Blom wint!
Marjolein blij met het winnen van de Keep an Eye Fotoacademie Grant 2014
Bomvol!
Bij prijsuitreiking Keep an Eye Grants 2012
Maaike Fransen met Award in 2011
Maaike won een "ei"; nog even uitbroeden...

Een broedplaats voor aanstormend talent

'Ik krijg ideeën door de simpelste dingen', een citaat van Joan Miro. Maar als startend, creatief talent is dat lang niet altijd zo eenvoudig. Daarom gaat het bij de Keep an Eye Foundation om gezien worden en je talenten kunnen ontplooien! Samen met toonaangevende opleidingen in heel Nederland en daarbuiten, ondersteunt Keep an Eye startende, (jonge) getalenteerde kunstenaars, designers, musici en andere artistiekelingen. Door hen een springplank te bieden naar het grote publiek. De stichting is onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang.

LAATSTE NIEUWS

Free jazz lastig te volgen?

Free jazz lastig te volgen? 02-03-2015 Nee, helemaal niet! Want de toegang is GRATIS bij de International Keep an Eye Jazz Awards op 23, 24 en 26 maart aanstaande. Blue Note en Bimhuis in Amsterdam. Kijk in onze agenda.   Meer »

interview met aanstormend talent: NICOLE KROES

interview met aanstormend talent: NICOLE KROES 25-02-2015 Haar Kijkkast stond op het Keep an Eye Filmacademie Festival en daarna in onze Galerie Pouloeuff. Maar zij studeerde aan de Filmacademie...   Meer »Galerie Pouloeuff Naarden

Galerie Pouloeuff is voor de Keep an Eye Foundation het platform voor jong, in Nederland studerend artistiek talent dat z'n kunsten wil laten zien in een professionele en actieve Galerie.

Meer informatie
Bezoek Galerie Pouloeuff online

Bezoek ons Fotoblog!

Galerie Pouloeuff, ons tweelinginitiatief, heeft een heel leuke en levendige fotoblogblog op Tumblr. Hier staan regelmatig items die ook ons verrassen en nieuwsgierig maken.

Klik hier »