Een broedplaats voor aanstormend talent
 Xavi Torres Trio wint! Alle uitslagen onder 'nieuws en media'. Bekijk de trailer... Winnaars Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival Marjolein Blom wint! Bomvol! Maaike Fransen met Award in 2011
Xavi Torres Trio wint! Alle uitslagen onder 'nieuws en media'. Bekijk de trailer...
Winnaars "The Records" 2014
Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival
Editie 2011 en bekijk de trailer van '14
Marjolein Blom wint!
Marjolein blij met het winnen van de Keep an Eye Fotoacademie Grant 2014
Bomvol!
Bij prijsuitreiking Keep an Eye Grants 2012
Maaike Fransen met Award in 2011
Maaike won een "ei"; nog even uitbroeden...

Een broedplaats voor aanstormend talent

'Ik krijg ideeën door de simpelste dingen', een citaat van Joan Miro. Maar als startend, creatief talent is dat lang niet altijd zo eenvoudig. Daarom gaat het bij de Keep an Eye Foundation om gezien worden en je talenten kunnen ontplooien! Samen met toonaangevende opleidingen in heel Nederland en daarbuiten, ondersteunt Keep an Eye startende, (jonge) getalenteerde kunstenaars, designers, musici en andere artistiekelingen. Door hen een springplank te bieden naar het grote publiek. De stichting is onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang.

LAATSTE NIEUWS

Keep an Eye voortaan goed gekleed

Keep an Eye voortaan goed gekleed 19-05-2015 En wil je daar meer van weten? Kom dan naar de KABK Fashion Show powered by Keep an Eye Foundation! 26 juni in de Electriciteitsfabriek in Den Haag.   Meer »

VIJF JAAR FILM!

VIJF JAAR FILM! 12-05-2015 Het Keep an Eye Filmacademie Festival is jarig. Vijf jaar en dat wordt gevierd. Opnieuw in hotspot EYE in Amsterdam. Dat wordt uitpakken! Hoe? Wij houden je hier en bij de Filmacademie op de hoogte.   Meer »Galerie Pouloeuff Naarden

Galerie Pouloeuff is voor de Keep an Eye Foundation het platform voor jong, in Nederland studerend artistiek talent dat z'n kunsten wil laten zien in een professionele en actieve Galerie.

Meer informatie
Bezoek Galerie Pouloeuff online

Bezoek ons Fotoblog!

Galerie Pouloeuff, ons tweelinginitiatief, heeft een heel leuke en levendige fotoblogblog op Tumblr. Hier staan regelmatig items die ook ons verrassen en nieuwsgierig maken.

Klik hier »