Een broedplaats voor aanstormend talent
Winnaars International Keep an Eye Jazz Award 2016 Slechts een van de winnende bands van 'The Records' 2015 Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival Met recht winnaars van de Keep an Eye Grant 2015! Een kiekje van de winnaars Maaike Fransen met Award in 2011
Winnaars International Keep an Eye Jazz Award 2016
Berklee Global Jazz Ambassadors - Berklee College of Music
Slechts een van de winnende bands van 'The Records' 2015
Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival
Editie 2011 en bekijk de trailer van '14
Met recht winnaars van de Keep an Eye Grant 2015!
Een kiekje van de winnaars
Tijdens de Grand Grant Evening van de Fotovakschool
Maaike Fransen met Award in 2011
Maaike won een "ei"; nog even uitbroeden...

Een broedplaats voor aanstormend talent

'Ik krijg ideeën door de simpelste dingen', een citaat van Joan Miro. Maar als startend, creatief talent is dat lang niet altijd zo eenvoudig. Daarom gaat het bij de Keep an Eye Foundation om gezien worden en je talenten kunnen ontplooien! Samen met toonaangevende opleidingen in heel Nederland en daarbuiten, ondersteunt Keep an Eye startende, (jonge) getalenteerde kunstenaars, designers, musici en andere artistiekelingen. Door hen een springplank te bieden naar het grote publiek. De stichting is onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang. Keep an Eye werkt samen met het Prins Bernhard Cultuurfonds*.

LAATSTE NIEUWS

Keep an Eye on: the future! Maar eigenlijk waren wij al begonnen ...

Keep an Eye on: the future! Maar eigenlijk waren wij al begonnen ... 28-04-2016 Vandaag werd onze langjarige samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds formeel bekrachtigd door het plaatsen van de (vele) handtekeningen. Het eerste project 'Jong Metropole' laat niet lang op zich wachten.   Meer »

Kijk eens langer dan 9 seconden naar kunst - VIDEO

Kijk eens langer dan 9 seconden naar kunst - VIDEO 22-04-2016 De tweede expositie van Pouloeuff exposanten in Museum IJsselstein. Daar is een nieuwe manier om kunst te kijken, eeehhh beleven. 'Het beste van Pouloeuff 2015' bij MIJ.   Meer »Galerie Pouloeuff Naarden-Vesting

Galerie Pouloeuff is voor de Keep an Eye Foundation het platform voor jong, in Nederland (net) afgestudeerd artistiek talent dat z'n kunsten wil laten zien in een professionele en actieve galerie.
Pouloeuff laat graag kunst zien uit vele disciplines. Niet alleen beeldende kunst, maar onder andere ook design, fotografie, mode en afstudeerprojecten van studenten van de Nederlandse Filmacademie.
GALERIE POULOEUFF ONLINE >    MEER INFORMATIE >

Bezoek het fotoblog! Met (bijna) dagelijkse updates

Pouloeuff, ons tweelinginitiatief, heeft een heel leuke en levendige fotoblog op Tumblr. Hier staan regelmatig items die ook ons verrassen en nieuwsgierig maken. Daarnaast is Pouloeuff (net als wij) zeer actief op vele andere social media. Zoals Facebook, Twitter, Pintrest, Linkedin en op Instagram. Neem een kijkje!
NAAR FOTOBLOG >