Een broedplaats voor aanstormend talent
Met recht winnaars van de Keep an Eye Grant 2015! Slechts een van de winnende bands van 'The Records' 2015 Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival Xavi Torres trio: gewonnen! Een kiekje van de winnaars Maaike Fransen met Award in 2011
Met recht winnaars van de Keep an Eye Grant 2015!
Slechts een van de winnende bands van 'The Records' 2015
Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival
Editie 2011 en bekijk de trailer van '14
Xavi Torres trio: gewonnen!
Bij de International Keep an Eye Jazz Awards 2015
Een kiekje van de winnaars
Tijdens de Grand Grant Evening van de Fotovakschool
Maaike Fransen met Award in 2011
Maaike won een "ei"; nog even uitbroeden...

Een broedplaats voor aanstormend talent

'Ik krijg ideeën door de simpelste dingen', een citaat van Joan Miro. Maar als startend, creatief talent is dat lang niet altijd zo eenvoudig. Daarom gaat het bij de Keep an Eye Foundation om gezien worden en je talenten kunnen ontplooien! Samen met toonaangevende opleidingen in heel Nederland en daarbuiten, ondersteunt Keep an Eye startende, (jonge) getalenteerde kunstenaars, designers, musici en andere artistiekelingen. Door hen een springplank te bieden naar het grote publiek. De stichting is onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang.

LAATSTE NIEUWS

Laatst binnengekomen jazz-nieuws

Laatst binnengekomen jazz-nieuws 26-01-2016 Nieuwtjes beginnen binnen te druppelen! Net als de inschrijvingen... Berichten over de coaches, de juryleden, presentator... Kortom hier blijf je op de hoogte. Stay tuned.   Meer »

Nieuws van het Prins Bernhard Cultuurfonds (en van Jong Metropole)!

Nieuws van het Prins Bernhard Cultuurfonds (en van Jong Metropole)! 25-01-2016 Goed nieuws én de lancering van het eerste gezamenlijke project van Keep an Eye en Prins Bernhard Cultuurfonds: Jong Metropole!   Meer »Galerie Pouloeuff Naarden-Vesting

Galerie Pouloeuff is voor de Keep an Eye Foundation het platform voor jong, in Nederland (net) afgestudeerd artistiek talent dat z'n kunsten wil laten zien in een professionele en actieve galerie.
Pouloeuff laat graag kunst zien uit vele disciplines. Niet alleen beeldende kunst, maar onder andere ook design, fotografie, mode en afstudeerprojecten van studenten van de Nederlandse Filmacademie.
GALERIE POULOEUFF ONLINE >    MEER INFORMATIE >

Bezoek het fotoblog! Met (bijna) dagelijkse updates

Pouloeuff, ons tweelinginitiatief, heeft een heel leuke en levendige fotoblog op Tumblr. Hier staan regelmatig items die ook ons verrassen en nieuwsgierig maken. Daarnaast is Pouloeuff (net als wij) zeer actief op vele andere social media. Zoals Facebook, Twitter, Pintrest, Linkedin en op Instagram. Neem een kijkje!
NAAR FOTOBLOG >