Een broedplaats voor aanstormend talent
 Xavi Torres Trio wint! Alle uitslagen onder 'nieuws en media'. Bekijk de trailer... Winnaars Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival Marjolein Blom wint! Bomvol! Maaike Fransen met Award in 2011
Xavi Torres Trio wint! Alle uitslagen onder 'nieuws en media'. Bekijk de trailer...
Winnaars "The Records" 2014
Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival
Editie 2011 en bekijk de trailer van '14
Marjolein Blom wint!
Marjolein blij met het winnen van de Keep an Eye Fotoacademie Grant 2014
Bomvol!
Bij prijsuitreiking Keep an Eye Grants 2012
Maaike Fransen met Award in 2011
Maaike won een "ei"; nog even uitbroeden...

Een broedplaats voor aanstormend talent

'Ik krijg ideeën door de simpelste dingen', een citaat van Joan Miro. Maar als startend, creatief talent is dat lang niet altijd zo eenvoudig. Daarom gaat het bij de Keep an Eye Foundation om gezien worden en je talenten kunnen ontplooien! Samen met toonaangevende opleidingen in heel Nederland en daarbuiten, ondersteunt Keep an Eye startende, (jonge) getalenteerde kunstenaars, designers, musici en andere artistiekelingen. Door hen een springplank te bieden naar het grote publiek. De stichting is onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang.

LAATSTE NIEUWS

We've got mail! Uit North Texas dit keer...

We've got mail! Uit North Texas dit keer... 04-07-2015 Blije woorden uit de USA over de CD van de International Keep an Eye Jazz Award 2015! Het Conservatorium van Amsterdam stuurde ons dit mailbericht door. Dank daarvoor en dank aan John Murphy.   Meer »

Bijna vijf jaar: reden voor een feestje. Maar waarom niet eerder al? Bij de openingen!

Bijna vijf jaar: reden voor een feestje. Maar waarom niet eerder al? Bij de openingen! 02-07-2015 Galerie Pouloeuff bestaat bijna vijf jaar; 'bedacht in 2010'. Aanleiding voor een feestje in oktober. Maar wij zijn al langer blije gezichten gewend, zoals hier bij de opening van de expositie 'Zomerreis'.   Meer »Galerie Pouloeuff Naarden-Vesting

Galerie Pouloeuff is voor de Keep an Eye Foundation het platform voor jong, in Nederland (net) afgestudeerd artistiek talent dat z'n kunsten wil laten zien in een professionele en actieve galerie.
Pouloeuff laat graag kunst zien uit vele disciplines. Niet alleen beeldende kunst, maar onder andere ook design, fotografie, mode en afstudeerprojecten van studenten van de Nederlandse Filmacademie.
GALERIE POULOEUFF ONLINE >    MEER INFORMATIE >

Bezoek het fotoblog! Met (bijna) dagelijkse updates

Pouloeuff, ons tweelinginitiatief, heeft een heel leuke en levendige fotoblog op Tumblr. Hier staan regelmatig items die ook ons verrassen en nieuwsgierig maken. Daarnaast is Pouloeuff (net als wij) zeer actief op vele andere social media. Zoals Facebook, Twitter, Pintrest, Linkedin en zeer binnenkort ook op Instagram. Neem een kijkje!
NAAR FOTOBLOG >