Een broedplaats voor aanstormend talent
 Xavi Torres Trio wint! Winnaars Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival Marjolein Blom wint! Bomvol! Maaike Fransen met Award in 2011
Xavi Torres Trio wint!
NU HIER: de uitslagen van de zevende editie van de International Keep an Eye Jazz Award
Winnaars "The Records" 2014
Winnaars tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival
Editie 2011
Marjolein Blom wint!
Marjolein blij met het winnen van de Keep an Eye Fotoacademie Grant 2014
Bomvol!
Bij prijsuitreiking Keep an Eye Grants 2012
Maaike Fransen met Award in 2011
Maaike won een "ei"; nog even uitbroeden...

Een broedplaats voor aanstormend talent

'Ik krijg ideeën door de simpelste dingen', een citaat van Joan Miro. Maar als startend, creatief talent is dat lang niet altijd zo eenvoudig. Daarom gaat het bij de Keep an Eye Foundation om gezien worden en je talenten kunnen ontplooien! Samen met toonaangevende opleidingen in heel Nederland en daarbuiten, ondersteunt Keep an Eye startende, (jonge) getalenteerde kunstenaars, designers, musici en andere artistiekelingen. Door hen een springplank te bieden naar het grote publiek. De stichting is onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang.

LAATSTE NIEUWS

All-star jury kiest winnaar zevende International Keep an Eye Jazz Award

All-star jury kiest winnaar zevende International Keep an Eye Jazz Award 26-03-2015 In een overvol Bimhuis, waarvan de deuren vanwege de grote belangstelling, dicht gingen voor laatkomers, bliezen de deelnemers elkaar (opnieuw) van het podium!   Meer »

Donderdag de finale in het Bimhuis! Winnaars semi-finals hier!

Donderdag de finale in het Bimhuis! Winnaars semi-finals hier! 25-03-2015 Jazztalenten blazen elkaar van het podium af! En dat alleen al tijdens de twee semi-finals van de International Keep an Eye Jazz Award. Morgen de finale in het Bimhuis.   Meer »Galerie Pouloeuff Naarden

Galerie Pouloeuff is voor de Keep an Eye Foundation het platform voor jong, in Nederland studerend artistiek talent dat z'n kunsten wil laten zien in een professionele en actieve Galerie.

Meer informatie
Bezoek Galerie Pouloeuff online

Bezoek ons Fotoblog!

Galerie Pouloeuff, ons tweelinginitiatief, heeft een heel leuke en levendige fotoblogblog op Tumblr. Hier staan regelmatig items die ook ons verrassen en nieuwsgierig maken.

Klik hier »