Keep an Eye Jazz Concertjes #5

Keep an Eye Jazz Concertjes #5

zondag 7 februari 2021
Singer Laren

Net als de Keep an Eye Zomer Concertjes een nieuw initiatief: Keep an Eye organiseert samen met Singer Laren en het Conservatorium van Amsterdam maandelijks de Keep an Eye Jazz Concerten, onder de titel Singer Swinging Sundays. Hierdoor krijgt jong aanstormend jazztalent met recht een 'buitengewoon' (zeker bij mooi weer) podium in een beroemd museum/theater!

DIT CONCERT WORDT WEGENS HUIDIGE MAATREGELEN UITGESTELD TOT NADER ORDE

YenTing Lo

YenTing Lo is een Taiwanese jazz-zangeres, componist, arrangeur en fluitist en momenteel gevestigd in Amsterdam. YenTing kwam op jonge leeftijd in aanraking met muziek als singer-songwriter. Met haar eerste bachelor in Industrial Design in Taiwan, ging YenTing op uitwisseling naar Stockholm. Hier ontstond haar droom om singer-songwriter te worden. In 2014 speelde YenTing haar eerste concert met eigen muziek in het welbekende Izzy Young's Folklore Centrum en kreeg erkenning van veel locale muzikanten.
Niet veel later begon ze met performen op verschillende podia in Taiwan, maar na aankomst in Amsterdam bleek haar muziek nog meer aan te slaan. In 2019 werd YenTing geselecteerd als zanger van het G.A.I.A. Ensemble (Global Association for Interconnective Arts) en werd uitgenodigd om in het Bimhuis te spelen en tijdens Siena Jazz International Summer Workshop.

Naar het complete overzicht van jazzconcertjes >