Mag je Zien en Horen! het Keep an Eye magazine

Keep an Eye heeft altijd genoeg gespreksstof. Daarom hebben wij het magazine 'MAGjeZIENenHOREN' uitgebracht, met daarin ondermeer interviews door Juliëtte de Swarte. Wat je er ook vindt, zijn thematische artikelen over bijvoorbeeld jazz en design. En uittips voor momenten dat je interesses éven ergens anders liggen. Dit magazine is een van onze podia om jong talent nog meer te laten shinen. Daarnaast bieden wij op tal van online podia plaats voor hen met hetzelfde doel voor ogen.
MAGjeZIENenHOREN #5! Nu op je digitale deurmat
08-12-2021

MAGjeZIENenHOREN #5! Nu op je digitale deurmat

De vijfde editie van ons magazine ligt op je digitale deurmat! Een fijn themanummer over 'perfecte plaatjes', circus, animatie en nog veel meer. Binnenkort rolt de papieren versie van de pers, dus geef even een seintje als je die wilt ontvangen.
Lees meer »
MAGjeZIENenHOREN #4
10-12-2020

MAGjeZIENenHOREN #4

Echt een lekker leesnummer voor de donkere dagen voor Kerst. Een fijn themanummer over mode, maar natuurlijk lees je ook over al onze andere projecten en evenementen van het afgelopen jaar.
Lees meer »
MAGjeZIENenHOREN #3
15-12-2019

MAGjeZIENenHOREN #3

Zonder overdrijving: het Keep an Eye team is een heel jaar bezig geweest met de vormgeving van het nieuwe Keep an Eye Magjezien. Goed om een avondje mee stuk te slaan
Lees meer »
MAGjeZIENenHOREN #2
15-12-2018

MAGjeZIENenHOREN #2

Keep an Eye bestond in 2018 tien jaar! En daarmee bestaat ook de International Jazz Award tien jaar. Maar veel meer nieuws in dit nummer van 'MagjeZien'.
Lees meer »
MAGjeZIENenHOREN #1
15-12-2017

MAGjeZIENenHOREN #1

Vol trots presenteren we de allereerste Magjezien (en horen), het magazine vol jazz, mode, design, fotografie, film en meer
Lees meer »