Nieuws en Media

Home » Nieuws en Media

Nieuws en Media

Keep an Eye verzamelt nieuws en publicaties uit diverse media. Daardoor is in de loop van de tijd een kleurrijk plakboek ontstaan. Voor zover je ook muziek of film kunt plakken? Neem een kijkje; ook de oudere items zijn vaak nog meer dan de moeite waard.

Donderdag de finale in het Bimhuis! Winnaars semi-finals hier!

25-03-2015 Jazztalenten blazen elkaar van het podium af! En dat alleen al tijdens de twee semi-finals van de International Keep an Eye Jazz Award. Morgen de finale in het Bimhuis.   Lees meer »

Interview met Keep an Eye International Jazz Award 2015 jurylid PETER BEETS

24-03-2015 “Ik kijk als muzikant anders dan bijvoorbeeld een programmeur.” Peter Beets, pianist en Edison-winnaar, was een van de juryleden tijdens de halve finales van de Keep an Eye International Jazz Award.   Lees meer »

VANDAAG JAZZ: de eerste van de semi-finals!

23-03-2015 Vandaag de eerste van de semi-finals in de Blue Note van het Conservatorium van Amsterdam. Start om 20.00 uur. En wie niet wachten kan...   Lees meer »
VANDAAG JAZZ: de eerste van de semi-finals!programmaboekje final 26 maart

De Award voor het eerst op het grote podium

21-03-2015 De kogel is door de kerk, het ei is gelegd en de nieuwe Award van Keep an Eye heeft het licht gezien. De eerste exemplaren zijn inmiddels uitgereikt bij de International Keep an Eye Jazz Award.   Lees meer »

Nog even ... en dan hier alle JAZZ details

20-03-2015 23, 24 en 26 maart. Dan gebeurt het. Semi-finals en de final van de zevende International Keep an Eye Jazz Award! In de Bleu Note en het Bimhuis in Amsterdam. Toegang gratis!   Lees meer »
Nog even ... en dan hier alle JAZZ detailsprogrammaboekje semi-finals 23 en 24 maart

IEDEREEN HELE FIJNE PAASDAGEN!

19-03-2015 En gelijk raken wij hierbij in de stemming om te laten zien welke konijnen wij dit jaar uit onze hoed toveren...   Lees meer »

Burgemeester Sylvester opent expositie Galerie Pouloeuff

09-03-2015 Gisteren opende burgemeester Joyce Sylvester met een gloedvol 'pro-cultuur' betoog de nieuwe expositie in onze Galerie Pouloeuff.   Lees meer »

Free jazz lastig te volgen?

02-03-2015 Nee, helemaal niet! Want de toegang is GRATIS bij de International Keep an Eye Jazz Awards op 23, 24 en 26 maart aanstaande. Kijk in onze agenda. Of in het programmaboekje 'semi-finals'.
Free jazz lastig te volgen?Programmaboekje semi-finals 23 en 24 maart

interview met aanstormend talent: NICOLE KROES

25-02-2015 Haar Kijkkast stond op het Keep an Eye Filmacademie Festival en daarna in onze Galerie Pouloeuff. Maar zij studeerde aan de Filmacademie...   Lees meer »

Even een berichtje namens het CVA!

20-02-2015 De 11 bands die namens het Conservatorium van Amsterdam meedoen aan de halve finales van de International Keep an Eye Jazz Award zijn bekend...   Lees meer »
  << eerste     < vorige     Pagina 22 van 29     volgende >     laatste >>