Nieuws en Media

Home » Nieuws en Media

Nieuws en Media

Keep an Eye verzamelt nieuws en publicaties uit diverse media. Daardoor is in de loop van de tijd een kleurrijk plakboek ontstaan. Voor zover je ook muziek of film kunt plakken? Neem een kijkje; ook de oudere items zijn vaak nog meer dan de moeite waard.

Ons nieuwe gezicht...

14-12-2013 Dit is ons nieuwe gezicht vanaf 2014. Verder gaan wij vol vertrouwen het zesde jaar Keep an Eye Jazz in, samen met het Conservatorium van Amsterdam!   Lees meer »

Met de complimenten van...

15-11-2013 Wij doen het natuurlijk niet voor dit soort berichtjes. Maar eigenlijk vinden wij het toch gewoon ontzettend leuk en zijn wij er erg trots op!

Een Grant-winnaar on tour en alles over de Grants (& winnaars) 2013

19-10-2013 Jens Dyvik was in 2010 een van de winnaars van de Keep an Eye Grant bij de Design Acadamy Eindhoven. Hier zijn videoverslag!   Lees meer »

Nieuw (foto)project: nieuwe winnaars

15-10-2013 Samen met de Fotoacademie zijn alle voorbereidingen in volle gang om binnenkort een Grant, die er toe doet, te kunnen uitreiken aan een jonge professional.   Lees meer »

Luister! De hoogtepunten van de Keep an Eye Summer Jazz...

27-06-2013 Vind hier de link om naar alle hoogtepunten van de Keep an Eye Summer Jazz Workshops te luisteren! Klik de foto en vind je weg in de online cd's.   Lees meer »

Keep an Eye Jazz op video!

15-05-2013 Van de Keep an Eye International Jazz Award werden live video opnames gemaakt. Klik even ritmisch door, kijk en ... luister!   Lees meer »

Fantastisch uitgebeeld

12-05-2013 Dit moois werd gemaakt door (en geschonken aan onze Galerie Pouloeuff) Door Darja Charapova. En wat heeft zij onze doelstelling hiermee mooi uitgebeeld...

Keep an Eye International Jazz Award: de winnaars!

01-05-2013 Dit jaar werd al weer voor de vijfde keer om de Keep an Eye Jazz Award gestreden. Eerst nog Nederlands, waarna Europees en inmiddels Internationaal. Here to stay. Absolutely!!   Lees meer »
Keep an Eye International Jazz Award: de winnaars!Bekijk hier het programmaboekje dat wij maakten

Helemaal mee eens

30-04-2013 Als dit het ontwerp voor de nieuwe Nederlandse vlag is, dan zijn wij het daar helemaal mee eens!

Masterclass door maker Armadillo

30-03-2013 Op uitnodiging van de Keep an Eye Foundation gaf Janus Metz Pedersen een masterclass op de Nederlandse Film en Televisie Academie.   Lees meer »
  << eerste     < vorige     Pagina 22 van 25     volgende >     laatste >>