Nagekomen uit Blue Note en BIMHUIS

16-04-2016
Wij wensen iedereen die deelnam aan de International Keep an Eye Jazz Award nogmaals ontzettend veel succes en een heel mooie toekomst. Wij houden je hier op de hoogte van verdere ontwikkelingen...

Een dankwoord aan iedereen

Van start. Zenuwachtig? ... Van start. Zenuwachtig? ...

Volg de Jazz Award: < TERUG   VERDER >

Ja, hebben wij daar nog iets aan toe te voegen? Wij zouden er een paar kolommen tekst aan kunnen wijden. Met het risico dat wij iemand overslaan. Dus voel je je gepasseerd, het is geen opzet!

  • Maar dank aan ondermeer iedereen van het Conservatorium van Amsterdam en het BIMHUIS. Alle juryleden en presentator Co de Kloet. En last but not least: alle deelnemers uit binnen- en buitenland en de Conservatoria die de buitenlandse studenten begeleidden in hun aanloop naar deze competitie.

En eigenlijk begint het (goede nieuws) nu pas

CD #8 wordt hier snel aan toegevoegd CD #8 wordt hier snel aan toegevoegd

Vanuit een volle bak (Blue Note en BIMHUIS) naar áán de bak. Keihard aan het werk dus. Maar eerst nog wat goed nieuws. Het vervolg is al ingezet. Co de Kloet gaat in zijn radioprogramma op Radio 6 Soul and Jazz opnieuw aandacht besteden aan de Jazz Award en de winnaars. Wordt dus vervolgd #1.

Verder komt binnenkort de CD beschikbaar van drie avonden gevuld met jazz waar wij allemaal getuige van waren en aan deelnamen. De achtste CD op rij! Wordt dus vervolgd #2.