De eerste CD's onder het 'Keep an Eye label'

19-04-2016
Sinds 2014 bestaat het Keep an Eye project 'The Records'. In samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam. Daarmee kun je een volledig gefinancierde CD-opname winnen. Hier de resultaten. Kopen!

Alessandro Fongaro Quintet

KOOP DE CD >

Het Alessandro Fongaro Quintet speelt de composities van bassist en bandnaamgever, Alessandro Fongaro. De unieke stijl is niet helemaal jazz en de persoonlijke ruimte voor de leden maakt van een optreden van dit quintet een bijzondere ervaring.

Line-up:
Alessandro Fongaro: bas en composities
Federico Castelli: gitaar
Atylla Gyárfás: drums
Thomas Maasz: piano
Donald Simoen: saxofoon

Pol Belardi

KOOP DE CD >

Urban Voyage is een bijzonder projekt van de veelzijdige bassist Pol Belardi. Meerdere songs vertellen het verhaal van iemand die van het platteland naar de stad trekt om zijn dromen na te jagen.

Met groove, beats en electronica wisselen de composities urban music met jazzstructuren en improvisatie. Een avontuurlijke set van een eigenzinnig muzikant.

Startas Orkester

KOOP DE CD >

Startas Orkester over zichzelf: 'Startas Orkester brengt haar debuutalbum uit, dat wij heel ijdel naar onszelf hebben vernoemd. Dat vieren we met een releaseconcert in het prachtige Kytopia aan de Oudegracht.

De live-visuals van Agnes Loonstra begeleiden ons tijdens dit concert. Kom jij ook? Noorse roofslakken, Den Helder en overleden bonsaibomen. Het zijn de inspiratiebronnen voor de filmische indie-jazz van Startas Orkester. Om de onderwerpen eer aan te doen, leent de band uit alternatieve rock, minimal music, vrije improvisatie en Scandinavische jazz.' KOM OOK >