Groot, groter, grootst. Hij komt er aan: het Grand Grant Event van de Fotovakschool

31-10-2016
Van de studenten van de Fotovakschool die dit jaar afstudeerden zijn er tien genomineerd voor de Keep an Eye Fotovakschool Grant 2016. Op 8 november weten wij welke drie er een geldprijs ontvangen!

Volg de Fotovakschool Grant: < TERUG   VERDER >


Acht november staat ons een bijzonder feestelijke middag te wachten in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Van de 60 studenten van de Fotovakschool die in het afgelopen jaar hun diploma ontvingen en hun examenwerk presenteerden op de Graduation Show 2016, zijn er tien genomineerd voor de Keep an Eye Fotovakschool Grant 2016. Deze tien fotografen dingen met hun projectvoorstel naar de in totaal € 10.000 prijzengeld dat dan wordt uitgereikt.

De Grants worden voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar won Misha Pipercic de grote prijs van € 7.000 ; Jay Tang werd tweede met € 2.000 en Annemoon van Hemel derde met € 1.000. Bij de presentatie voor jury en publiek ben je van harte welkom.
De entree is gratis, wel graag aanmelden. Wanneer en waar? Dinsdagmiddag 8 november in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 in Amsterdam van 13:00u - 17:00 uur. 

HIER KUN JE JE AANMELDEN >

  • De genomineerden dit jaar zijn: Lieven Engelen, Simone Peerdeman, Erik van Bemmel, Stef Peters, Arjan Jeurgens, Puck Milde, Annemieke Kok, Cindy Langenhuijsen, Gabrielle de Kroon en Manouk Rijper.

De jury bestaat uit: Roel Sandvoort, galeriehouder en oud directeur van Hollandse Hoogte. Maartje Wildeman, agent van fotografen als Jan Banning, Martin Roemers, Robert Knoth, Chris Keulen. Marieke van der Velden, fotograaf, documentair en commissioned.
De presentator: Bart Sorgedrager, fotograaf, bestuurder, onderzoeker.
Intermezzolezing: Michel Szulc Krzyzanowski, kunstenaar-fotograaf, onder andere Sequenties, Henny.