FotoFestival Naarden = fotowedstrijd 'Sfeerbeeld' = meedoen

Home » Nieuws » FotoFestival Naarden = fotowedstrijd 'Sfeerbeeld' = meedoen

FotoFestival Naarden = fotowedstrijd 'Sfeerbeeld' = meedoen

22-04-2017 Op 20 mei aanstaande start het sfeervolle FotoFestival Naarden 2017. Naast alle beelden waarmee de exposerende fotografen hun eigen sfeer creëeren, is er nog veel meer te zien (en te beleven). Leg zelf je/die sfeer vast en win een van de dinercheques!

Volg het Festival: < TERUG   VERDER >


NAAR EXPO 'FACELIFE' >

Doe mee aan de Keep an Eye/Pouloeuff Fotowedstrijd en win één van de vijf dinercheques van € 100,--. 

Het is een mooie gelegenheid om zelf aan de slag te gaan als amateur of als professional. Iedereen kan meedoen. Maak een mooi sfeerbeeld van iets dat jou opvalt op het FotoFestival. Wat telt is de emotie in de foto.

Het is mogelijk om foto’s in te zenden van 20 mei tot 1 juli 2017. 
In deze wedstrijd gaat het er niet om dat alle technische aspecten van je foto kloppen, maar de jury let op compositie, emotie en humor. Keep an Eye/Pouloeuff heeft voor de vijf beste inzendingen een dinercheque ter waarde van € 100,--klaar liggen.

Hoe doe je mee?

  • Stuur je foto naar pouloeuff@spinenweb.nl
  • Stuur een JPEG (minimaal 1 MB, maximaal 4 MB) als bijlage bij het mailbericht, met als onderwerp 'Fotowedstrijd’. Zet in de bestandsnaam van de foto je eigen naam
  • Vind je het leuk of denk je daarmee iets toe te voegen aan je foto, dan kun je in je mailbericht een toelichting geven. Bijvoorbeeld de omstandigheden waaronder je je foto maakte, het idee dat je tot het maken van je foto bracht, enzovoort
  • Als je een foto instuurt ben je akkoord met de algemene voorwaarden van deze wedstrijd. (zie het PDF-bestand bovenaan deze pagina)
  • Per persoon kun je 1 foto inzenden
  • De foto moet tijdens het Fotofestival 2017 gemaakt zijn
  • Deelnemers dienen er op te letten dat zij geen rechten van exposanten of anderen schenden