Workshops bedrijfsplan maken & marketing en social media - DE KEEP AN EYE ACADEMY
Home » Nieuws » Workshops bedrijfsplan maken & marketing en social media - DE KEEP AN EYE ACADEMY

Workshops bedrijfsplan maken & marketing en social media - DE KEEP AN EYE ACADEMY

11-08-2017 Moet dat nu echt, een ondernemersplan maken? Ja dat is helemaal aan jou, maar om succesvol een plek in de markt te vinden en te houden is heel wat anders dan goed zijn in je vak als kunstprofessional. Voor kunstenaars, musici, designers en alle andere creatieven. In onze serie masterclasses en workshops nu de workshops 'bedrijfsplan maken' & 'marketing en social media'

Workshop Ondernemers-/bedrijfsplan maken

Marion Beltman

Ondernemersplan? Moet dat nu echt...? Om als kunstprofessional succesvol te worden en te blijven, is het belangrijk om naast vakinhoudelijk kennis ook ondernemersvaardigheden te ontwikkelen. Met je artistieke praktijk een plek in de markt vinden en behouden is heel wat anders dan goed zijn in je vak. Goede voornemens ten spijt trappen veel creatieven vaak in dezelfde valkuilen; onvoldoende zicht op wie de klant nu eigenlijk is, gebrek aan focus, ontbreken van een gestructureerde aanpak etc.

Ja zeker. Ook voor creatieven is een ondernemersplan essentieel voor zakelijk succes. En zo’n plan is relatief eenvoudig. Met de workshop Business Canvas Model begeleid docent Marion Beltman jullie om in één dag een samenhangend en bruikbaar ondernemersplan te ontwikkelen. Je krijgt inzicht in de zakelijke kanten van je eigen kunstenaarschap en dit plan is ook heel goed toepasbaar op een specifiek project. Je ontwikkelt je ondernemersplan alsof je een canvas beschildert. Je voegt al 'spelenderwijs' kenmerken toe, past onderdelen aan.

Data workshop 'Ondernemers-/bedrijfsplan schrijven'

  • 28 september van 10.00 tot 17.00 uur
  • 23 november van 10.00 tot 17.00 uur


*Kosten per dag van € 50,- tot € 80,- voor een dagvullend programma. De workshops zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. De prijzen zijn inclusief lunch en B.T.W.

Wil je hier meer over weten? HIER ALLE DETAILS >

Schrijf je in voor deze workshop >

Workshop Marketing en social media

Ondernemerschap komt niet zomaar van de grond. Dat heb je vast zelf ook al gemerkt. Het vraagt van kunstenaars en artiesten een werkwijze, waarin marketing een grotere rol speelt. Weet je eigenlijk wie je klanten zijn? Hoe werf en behoud jij je klanten?

Focus is heel belangrijk. Speciļ¬ek zijn in wat je wilt, wat je product of dienst is en wat je doelgroep of je markt is. Als je dat niet helder hebt voor jezelf, kan het ook niet helder zijn voor je potentiële klanten. Veel creatieven vinden het lastig om te kiezen, bang om omzet mis te lopen. Niets is echter minder waar. Als jij durft te kiezen, durft te focussen, wordt je boodschap helder en ben je beter vindbaar voor je klanten. Want uiteraard heb jij ook klanten! Als je iets wilt verkopen, moet je wel weten wat dat is. En hoe verkoop je dat dan? Dat is de kracht van zelfmarketing! En daar gaan we in 1 dag eens goed mee aan de slag! Natuurlijk behandelen we ook de sociale media.

Datum workshop 'Marketing en social media'

  • 14 september van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je hier meer over weten? HIER ALLE DETAILS >

Schrijf je in voor deze workshop >