11-04-2018
Workshop subisidies werven, 25 april. Als je subsidies wilt aanvragen voor avontuurlijke artistieke projecten is het van belang om te weten hoe je daar een overtuigend projectvoorstel voor schrijft en waar je allemaal op moet letten.

'Een goed plan is concreet, verleidt en maakt de energie van de aanvrager voelbaar.'

Prijs: € 50,- (studerend of tot drie jaar geleden afgestudeerd), € 80,- (langer geleden afgestudeerd). Bedragen zijn inclusief BTW. Inclusief lunch. • 25 april van 10.00 tot 17.00 uur.


Aan de hand van opdrachten ontwikkel je geschikt basismateriaal. Wij werken aan je artistieke visie, wat is je projectplan, hoe ziet je financieringsmix er uit en hoe richt je vervolgens je marketing in?
Docent Marion Beltman geeft tips en zal haar ervaring met het beoordelen van subsidieaanvragen met je delen, zodat jij beslagen ten ijs komt.

  • 'Een goed plan is concreet, verleidt en maakt de energie van de aanvrager voelbaar.'

Resultaat:

Door deelname aan deze workshop leer je meer over de noodzakelijke uitgangspunten bij het aanvragen van subsidies, waardoor je je kan richten op het best denkbare (artistieke) product of dienst.
Aan het eind van de dag heb je een aantrekkelijk plan opgesteld, dat kleurrijk, inspirerend en werkbaar is. Verder krijg je een groter netwerk en doe je inzichten van anderen op.

Reacties van deelnemers:

'Zeer informatief, overzichtelijk, genoeg ruimte voor vragen en beknopte discussies, nieuwe inzichten opgedaan' (OvH)

'Inzicht in mijn situatie, zeer verhelderend, biedt concrete handvaten, ik kan er direct wat mee' (TdJ)

'Uitstekend, duidelijk verwoord, begrijpelijk, prikkelend en uitnodigend. De begeleider beschikt over veel kennis en ervaring. Dit mocht wel drie dagen duren wat mij betreft' (KIB)

Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor creatieve ondernemers, kunstenaars en musici en voor iedereen die denkt frisse input te kunnen gebruiken om de ondernemersvaardigheden aan te scherpen.

Wie is Marion Beltman?

'Workshops en trainingen geven is bijna het leukste dat er is. Ik verzorg workshops voor Cultuur + Ondernemen, BKKC, Kunstenlab en diverse kunstopleidingen. Mijn kunstopleiding maakt dat ik out of the box kan denken en creatieve werkvormen toepas tijdens de workshops, zodat iedereen actief betrokken raakt. En als bestuurskundige met marketingkennis, heb ik een solide basis van gangbare theorieën waarmee we jouw plan een stevig fundament geven.'

  • Kosten?

Prijs: € 50,- (studerend of tot drie jaar geleden afgestudeerd), € 80,- (langer geleden afgestudeerd) 
Bedragen zijn inclusief BTW. Inclusief lunch.

  • Datum en locatie:

25 april van 10.00 tot 17.00 uur. 
De workshops worden in kleine groepen van maximaal 10 personen gegeven in Galerie Pouloeuff, Turfpoortstraat 36a, Naarden-Vesting.

  • Inschrijven?

Je kunt je inschrijven voor een workshop door een e-mail te sturen naar keepaneye@spinenweb.nl. 
Onder vermelding van de workshop die je wilt volgen, je naam, contactgegevens en of je studeert of na 2014 bent afgestudeerd. STUUR EEN E-MAIL >

  • Voorwaarden:

- Je inschrijving is pas geldig na betaling. Graag voor aanvang van de workshop betalen. Je ontvangt een factuur. 
- Mocht je onverhoopt niet deel kunnen nemen, dan kan een collega kosteloos je plaats benutten. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop worden 50% annuleringskosten in rekening gebracht.