Ogen, maar ook oren open voor eerste Keep an Eye Filmscore Award

08-06-2018
Muziek speelt een belangrijke rol binnen het 'portfolio' van Keep an Eye. Maar film, zéker film kán niet zonder muziek of geluid. Daarom introduceren Keep an Eye en de Nederlandse Filmacademie een nieuwe prijs voor de Beste Filmmuziek van dit moment. De prijs wordt op maandag 25 juni uitgereikt.

Achtste editie van Filmfestival met een extra gloednieuwe prijs

Volg het Festival: < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Sinds 2011 is de Keep an Eye Foundation partner van het eindexamenfestival van de Nederlandse Filmacademie. Deze zomer vindt al weer de achtste editie van het Keep an Eye Filmacademie Festival plaats.

Dit jaar studeren 8 studenten af aan de Master of Film, 82 studenten aan de bacheloropleiding en 5 studenten aan de masteropleiding Composing for Film (een samenwerkingsverband tussen het Conservatorium van Amsterdam en de Nederlandse Filmacademie).
Alle studenten presenteren hun afstudeerprojecten tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival aan de pers, professionals en het publiek.
De afstudeerprojecten omvatten films, commercials, installaties, debatten, rondleidingen, een showcase, masterclass en lezingen. Sinds 2012 presenteren de bachelor- en de masteropleiding zich gezamenlijk onder de noemer Keep an Eye Filmacademie Festival.

  • De Dag voor Pers en Relaties op maandag 25 juni vormt de aftrap van het bachelor deel van het festivalprogramma. Deze dag wordt afgesloten met de uitreiking van een zestal prijzen met aansluitend een borrel. Nieuw dit jaar is de Keep an Eye Filmscore Award voor de Beste Filmmuziek, uit te reiken aan een eindexamenkandidaat van de masteropleiding Composing for Film. Voor de selectie van de beste muziek is een uitgelezen vakjury samengesteld.