De audities: schrijf je in en speel dit jaar mee in Jong Metropole!

25-03-2019
Jong Metropole breidt uit! Naast het zomerproject in augustus staat er komend seizoen ook een winterproject met niemand minder dan chef-dirigent van het Metropole Orkest Jules Buckley op het programma. EN JIJ KUNT JE VOOR DEELNAME AAN DIT TALENTEN-ORKEST INSCHRIJVEN!

Schrijf je in voor Jong Metropole: vóór 29 april


Volg Jong Metropole: < TERUG   VERDER>
NAAR ALLE BERICHTEN >

Auditeer hier voor deelname aan Jong Metropole >>>
deadline: 29 april


In augustus 2019 brengt het orkest tijdens de NJO Muziekzomer en het Grachtenfestival een energiek programma. Onder leiding van de jonge Japanse Miho Hazama, die meermaals grote broer het Metropole Orkest dirgeerde, geven de talenten drie concerten: in openluchttheater het Zuiderparktheater in Den Haag, in Voormalig Zendstation Radio Kootwijk en tijdens het Grachtenfestival Amsterdam.

Concerten:

 19  augustus 2019 - Zuiderparktheater, Den Haag
 10 augustus 2019 - Voormalig Zendstation Radio Kootwijk
 11 augustus 2019 - Ponton voor Compagnietheater, Amsterdam

In maart 2020 speelt Jong Metropole het programma 'Snarky Puppy' onder leiding van Jules Buckley. In 2016 won het Metropole Orkest een prestigieuze Grammy voor het album Sylva met de Amerikaanse jazzformatie Snarky Puppy.
Het eerste winterproject van Jong Metropole wordt een Snarky Puppy-programma. Er zullen leden van Snarky Puppy naar Nederland worden gehaald om de musici van Jong Metropole te coachen. Daarnaast wordt er uit het orkest een Snarky Puppy-formatie samengesteld.

Concerten:

 13 maart 2020 - Concertzaal Tilburg
 14 maart 2020 - nog te bepalen
 15 maart 2020 - Paradiso, Amsterdam