Kom naar het avondvullende programma van The Records in Concert!

25-10-2019
Dit is al weer de zesde editie van Keep an Eye The Records in Concert. Het belooft een bijzondere avond te worden met drie albumpresentaties en de bekendmaking van de drie bands die komend jaar aan de slag gaan als winnaars van een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van € 10.000,-!

Volg The Records: < TERUG   VERDER >   
NAAR ALLE BERICHTEN >

Bekijk het programmaboekje
Bekijk en beluister de CD-producties van eerdere winnaars!


Er staat je een zinderende avond vol spetterende jazz te wachten! De jonge entrepreneurs en winnaars van de 2018-editie die hun nieuwe album presenteren zijn: Guy Salamon Group, Half Easy Trio en het Tijs Klaassen Quintet.

Bekendmaking winnaars 2019

Naast de presentaties van de winnaars van de 2018-editie van The Records worden de winnaars van dit jaar bekend gemaakt. Zij worden eerder die dag gekozen door de jury bestaande uit musici en professionals uit het werkveld.
Deze zeven finalisten worden geselecteerd op basis van inzendingen van jazz-alumni van alle Nederlandse Conservatoria. De jury let tijdens deze avond onder meer op het musicianship van de finalisten. Denk aan het creatieve talent, authenticiteit, samenspel en de performance. Aan de hand daarvan worden drie winnaars gekozen, die daarmee een jaar de tijd hebben om een album te produceren.

Keep an Eye The Records in Concert

Datum: Zaterdag 7 december
Locatie: Bimhuis, Piet Heinkade 3, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur 
De toegang is gratis