Jonge kunstenaars pakken kans in 'Window of Opportunity' bij Singer Laren

Jonge kunstenaars pakken kans in 'Window of Opportunity' bij Singer Laren

06-10-2019
In 2018 ontstond een gloednieuwe samenwerking tussen Singer Laren, Keep an Eye en Galerie Pouloeuff. Window of Opportunity staat voor een podium voor jonge getalenteerde kunstenaars, die een kunstwerk maken voor het monumentale raam in de gevel van het nieuwe Singer theater. Vanaf 3 december is er nieuw werk te zien, dat in Singer Laren blijft tot de overgang naar de aankomende zomertijd in 2020. Ga kijken, de toegang is gratis!

Volg Windows of Opportunity: < TERUG   VERDER>
NAAR ALLE BERICHTEN >


Dit keer spelen de kunstenaars Jetske Visser (1985) en Michiel Martens (1985) de hoofdrol met het kunstwerk Cosmic View.
 Martens & Visser is een samenwerking tussen Michiel en Jetske. In hun werk staan de thema’s beweging en transformatie, geïnspireerd door de natuur, centraal. Het tastbare en het digitale vloeien samen in installaties, sculpturen en objecten.

Jan Rudolph de Lorm, directeur Singer Museum"Het is alsof Martens en Visser’s werk tussen de werkelijkheid en een denkbeeldige, droomachtige wereld bestaat. Met hun werk suggereren ze een voorbijgaand moment, ongrijpbaar en mogelijk het volgende ogenblik weer verdwenen." 

  • Het werk van Jetske en Michiel blijft de komende maanden te zien bij Singer Laren, waar je (vanaf 3 december) gewoon binnen kunt lopen om het te bekijken. Toegang is gratis.