OPROEP - Aan alle jonge makers, meld je aan!

OPROEP - Aan alle jonge makers, meld je aan!

30-04-2020
De Keep an Eye Foundation is al jaren bezig met het steunen en ontwikkelen van jong talent op verschillende opleidingen. Nu lijkt het ons ontzettend nuttig om meer op zoek te gaan naar verbinding tussen verschillende vakgebieden. Vandaar dit nieuwe initiatief:

Volg Maker zoekt Maker: 
< TERUG   VERDER>
Naar alle berichten >Maker zoekt maker

Keep an Eye wordt matchmaker, waardoor een componist de perfecte tekstschrijver vindt, een circusclown zijn/haar kleding-designer, een startende band hun fotograaf enzovoort, enzovoort.. Hebben twee partijen elkaar via ons gevonden? Dan kunnen ze samen aan de slag gaan met het projectplan/begroting en deze indienen om zo aanspraak te maken op maximaal € 2500,- financiële ondersteuning om hun project te realiseren.

Ben jij...

... een student aan of alumnus van (max 5 jaar geleden afgestudeerd) een van de Nederlandse kunstopleidingen, én ben jij op zoek naar een match voor jouw project?
MELD JE DAN NU AAN en maak kans op ondersteuning van je project t.w.v. € 2500,-.

Zo meld je je aan en hoe het werkt

Je kunt je aanmelden door ons online aanmeldformulier in te vullen, dan gaan wij voor jou op zoek naar de perfecte match!

Info & aanmelden voor 1 september »

Wij zetten jouw vraag uit bij de betreffende kunstopleidingen (inclusief onze andere partners) en zodra we in overleg met hen tot een match zijn gekomen, brengen we jullie onderling in contact!

Samen gaan jullie aan de slag met een projectplan en begroting die vervolgens bij ons worden ingediend. In die begroting moet duidelijk naar voren komen welk bedrag jullie bij ons aanvragen.

Een onafhankelijke commissie zal alle aanvragen bekijken en beoordelen, om vervolgens te beslissen of jullie een bijdrage tot € 2500,- krijgen toegekend.

(Mocht je zelf al de perfecte match voor jouw project gevonden hebben, en voldoen jullie beiden aan de eisen (studerend of afgestudeerd aan een van de Nederlandse kunstopleidingen), neem dan contact op via e-mail om te horen hoe jullie je projectplan kunnen indienen!) 
--- Over je privacy. ---
Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail aan makerzoektmaker@keepaneye.nl

 

AANVRAAGRONDE

Eerste ronde: 1 maart tot 1 juni 
Tweede ronde: 1 juni tot 1 september 
Derde ronde: 1 september tot 1 december 
Vierde ronde: 1 december tot 1 maart

UITSLAG

Eerste ronde: 1 augustus 
Tweede ronde: 1 november 
Derde ronde: 1 februari 
Vierde ronde: 1 mei