Maker zoekt Maker: derde ronde gesloten. Schrijf je in voor de vierde!

Maker zoekt Maker: derde ronde gesloten. Schrijf je in voor de vierde!

25-06-2020
Bij deze geven wij je een eerste update over 'Maker zoekt Maker'. Het project waarin Keep an Eye matchmaker wordt, waardoor een componist de perfecte tekstschrijver vindt. Of een circusclown zijn/haar kleding-designer. Een startende band hun fotograaf enzovoort, enzovoort. Hebben twee partijen elkaar via ons gevonden? Dan kunnen ze samen aan de slag gaan met het projectplan/begroting en deze indienen om zo aanspraak te maken op maximaal € 2500,-.

Volg Maker zoekt Maker: 
< TERUG   VERDER>
Naar alle berichten >


Voor de eerste inschrijfronde van ons nieuwste project 'Maker zoekt Maker' zijn maar liefst 28 aanmeldingen binnengekomen.

 

Naar Maker zoekt Maker »

Studenten en alumni van ruim 15 verschillende kunstopleidingen meldden zich aan in de hoop een perfecte match voor zijn/haar project te vinden. Van Maastricht tot Den Haag en van Tilburg tot Arnhem. Een groot deel van Nederland werd vertegenwoordigd in deze eerste ronde.
Ook de kunstdisciplines liepen ver uiteen, van een filmmaker op zoek naar een kostuumontwerper, tot een muzikant op zoek naar een lichtdesigner. Alles kwam voorbij. Op dit moment zijn er bijna 20 matches gevonden en we hopen ook de laatste creatievelingen te koppelen! Ben je als maker zelf ook op zoek naar een andere maker? Meld je voor 1 april aan voor de volgende ronde! 

 

Info & aanmelden voor
1 april »