Even terug naar de schoolbanken voor Summerschool Typografie

22-07-2021
Ter gelegenheid van de Keep An Eye Summer School (een project bij Graphic Matters) geven vier bekende grafisch ontwerpers - Underware, Grilli Type (CH), Autobahn en Studio Dumbar - een korte presentatie over Typografie in de openbare ruimte. We gaan (bijna) even terug naar de schoolbanken.

Volg Graphic Matters: 
< TERUG   VERDER>
Naar alle berichten >


Het gebruik van tekens en tekst gaat al eeuwen terug

Graphic Matters Type Craft Summer School staat volledig in het teken van typografie in de breedste zin van het woord. Het gebruik van tekens en tekst gaat al eeuwen terug en speelt nog altijd een grote rol in onze manier van informatieoverdracht en hoe we dit vormgeven.

Tijdens de Summer School gaan professionals uit het vak hier dieper op in. De deelnemers krijgen dit jaar masterclasses van onder andere Studio Dumbar, Underware en Autobahn. Stuk voor stuk toonaangevende ontwerpbureaus met een unieke werkwijze.

Ter gelegenheid van de Summer School geven vier bekende grafisch ontwerpers -Underware, Grilli Type (CH), Autobahn en Studio Dumbar- een korte presentatie over Typografie in de openbare ruimte.
Hierbij gaan ze zowel in op de door hen verzorgde masterclass als hun reguliere praktijk. Tevens is het resultaat van de masterclass door Studio Dumbar te zien, en presenteren Graphic Matters en Autobahn de installatie Scriptorium die de komende maanden langs musea en festivals zal reizen.