Zakelijke kant van kunstenaarschap een hard gelag/ch?

19-10-2021
Tijdens een dagvullend seminar 'Artist in Business' stimuleren het Amsterdams Kleinkunst Festival en het Conservatorium van Amsterdam de ontwikkeling van jong kunsttalent op zakelijk vlak. Hier vind je een verslag in beeld en geluid van het laatste seminar dat 10 oktober georganiseerd werd! Volgend jaar weer eentje, dus houd ons in de gaten om je aan te melden.
Foto's: Anne van Zantwijk Foto's: Anne van Zantwijk

Volg het Kleinkunst Festival:
< TERUG   VERDER >
Naar alle berichten > 


Lachend rijk worden

(Als dat zou kunnen ...?)

Voor iedere kunstenaar, kleinkunst-kunstenaar en muzikant een seminar over ondernemerschap. Waarin zij hun zakelijke vaardigheden konden verbeteren en leren hoe zij zichzelf beter in de markt zetten.

Bij de opening van het seminar interviewde Mijke van Wijk Paulien Cornelisse en Tony Roe. Deelnemers konden daarna een keuze maken uit verschillende workshops over pitchen en presenteren, carrièreplanning, crowdfunding en conceptontwikkeling.

Wel beeld, geen geluid

Fotografe Anne van Zantwijk legde de hele dag vast op foto's, ook op de meest onverwachte momenten. Deze rapportage geeft een goed sfeerbeeld van een geanimeerde dag. Weliswaar een (sfeer)beeld zonder geluid, maar voor het totaalpakket kun je de video hieronder bekijken.

Hier vind je de video