Keep an Eye Academie & Crossovers
Home » Projecten » Keep an Eye Academie & Crossovers

Keep an Eye Academie & Crossovers

Vanaf 2017/18

Je kunt je dromen najagen. Je uitleven in je passie. Van je passie je vak (willen) maken. Allemaal heel positief en iedereen zeer aan te bevelen. Maar hoe ziet je toekomst er verder uit?

'The best way of learning about anything is by doing.' (Richard Branson) --- 'Ik heb niet gefaald. Ik heb alleen 10.000 manieren gevonden die niet werken.' (Thomas Edison)

< VORIG PROJECT • VOLGEND PROJECT >


  • De Keep an Eye Academy

Tijdens hun studie staan studenten er vaak niet bij stil dat zij 'straks' ook met de zakelijke aspecten van hun ambacht te maken krijgen. Zij mikken zich vol overgave op hun creativiteit en muzikaliteit. En na hun afstuderen kan de confrontatie met de commerciële wereld behoorlijk tegenvallen.

Opleidingen en academies besteden veel aandacht aan ondernemersvaardigheden in de diverse onderwijsprogramma's. Maar de studenten zijn daar niet altijd met hun hoofd bij, zullen wij maar zeggen. Keep an Eye probeert nu met een eigen programma van workshops om aan een mogelijke behoefte ná afstuderen te voldoen. 
Deze workshops worden door ervaren docenten gegeven aan kleinere groepen deelnemers. Met als gunstig effect dat Keep an Eye een bijdrage levert aan de kosten voor deelname. Daardoor worden deze workshops altijd onder de kostprijs aan de deelnamers aangeboden. Denk aan € 50,- tot € 80,- voor een dagvullend programma. 

  • De Keep an Eye Masterclasses

Door het bovenstaande zouden wij bijna de creatieve kanten van het vak onbeschenen laten. En dat terwijl alle projecten van Keep an Eye daar echt om draaien.
Binnen de Keep an Eye Academy gaan wij per jaar een twee- tot drietal masterclasses financieren. Die zullen gehouden worden binnen de opleidingen/partners waar wij mee samenwerken. Per jaar maakt Keep an Eye een keuze waar een en ander zal plaatsvinden. 

DE KEEP AN EYE ACADEMY > 

  • De Keep an Eye Crossovers

Het interesseert Keep an Eye waar de creatieve grenzen liggen van de disciplines in kunst en cultuur. Of dat die grenzen er misschien niet zijn? Zij verlegd kunnen worden? Kunnen kunstenaars en creatievelingen in de meest brede zin, elkaar inspireren en uitdagen? Waardoor interessante vernieuwingen ontstaan? Kortom: de crossovers.

DE KEEP AN EYE CROSSOVERS >

'Ik heb op jonge leeftijd al goed leren koken, simpelweg omdat ik het leuk vond om te doen.' (Jamie Oliver) --- 'Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen (Mark Zuckerberg)