Singer Laren: Window of Opportunity
Home » Projecten » Singer Laren: Window of Opportunity

Singer Laren: Window of Opportunity

vanaf 2018

Keep an Eye en Galerie Pouloeuff werken met ingang van 2018 samen met Singer Laren (museum en theater). Twee maal per jaar krijgt een van de kunstenaars van Pouloeuff gedurende vijf maanden de gelegenheid ruimtevullend werk te presenteren voor het monumentale raam in de nieuwe tuinfoyer van Singer Laren.

'Er zijn schilders die de zon in een gele vlek veranderen, maar er zijn anderen die, dankzij kunst en intelligentie, een gele vlek in de zon veranderen.' - Pablo Picasso

Dank aan alle medewerkers van Singer Laren.

Volg Window of Opportunity: 2018 >


 VORIG PROJECT • VOLGEND PROJECT >

 WAT ANDEREN ZEGGEN:
• Ik vind het fantastisch dat nu ook deze mooie plek in het nieuwe Singer wordt verrijkt met een kunstwerk en al onze bezoekers kunnen genieten van het werk van jong talent - Evert van Os, algemeen directeur Singer Laren


Galerie Pouloeuff slaat de vleugels graag uit tot (ver) buiten de eigen muren. Niet alleen voor wat betreft de creatieve input binnen de muren van de galerie, maar ook door de exposanten een podium te bieden ver daarbuiten. Daarom kreeg de samenwerking met Singer Laren en DOESZevendendZes alle ruimte om te vliegen.

Window of Opportunity staat voor een podium voor jonge getalenteerde kunstenaars. Window of Opportunity is een serie presentaties waarin een jonge getalenteerde beeldend kunstenaar een kunstwerk maakt voor het monumentale raam in de gevel van het nieuwe Singer theater. De serie gaat van start met een werk van kunstenaar Jimi Kleinbruinink (1987). Window of Opportunity is een samenwerking tussen de Keep an Eye Foundation en Singer Laren.

Singer Laren biedt theater-, kunst- en tuinliefhebbers, maar ook iedereen die Singer Laren passeert de mogelijkheid te genieten van de kunstwerken uit de serie Window of Opportunity.