Keep an Eye Zomerconcerten - Klassiek

Sunday 4 August 2024
Singer Laren

Vervolg van het succesvolle initiatief: Keep an Eye organiseert samen met Singer Laren, Festival Wonderfeel en het Conservatorium van Amsterdam een aantal Keep an Eye Zomerconcerten in de prachtige tuin. Hierdoor krijgt jong aanstormend klassiek- en jazztalent met recht een 'buitengewoon' podium in een beroemd museum/theater!

Deze maand:
Aires Tropicales

Dit blaaskwintet werd in oktober 2021 opgericht aan de Fontys Hogeschool voor Muziek en Podiumkunsten in Tilburg tijdens hun masteropleiding.

Aires Tropicales mengt contrasterende muzikale stromingen, waardoor het publiek een diverse ervaring beleeft. In korte tijd hebben ze een indrukwekkende carrière opgebouwd. Zo waren zij finalist bij het Internationaal Kamermuziek Concours in Valencia, Spanje (juli 2022), en wonnen ze de tweede prijs in het Internationaal Kamermuziek Concours in Bolzano, Italië (oktober 2022).
Onlangs waren ze te gast bij Podium Klassiek, met het speciale stuk Afro van componist Paquito D'Rivera, om hun Cubaanse erfgoed te delen met het Nederlandse publiek.

Meer info & tickets >