Nieuws en Media

Home » Nieuws en Media

Nieuws en Media

Keep an Eye verzamelt nieuws en publicaties uit diverse media. Daardoor is in de loop van de tijd een kleurrijk plakboek ontstaan. Voor zover je ook muziek of film kunt plakken? Neem een kijkje; ook de oudere items zijn vaak nog meer dan de moeite waard.

Winnaars The Records. Drie cd's gepresenteerd, drie cd's in wording

03-12-2018 Afgelopen zaterdagavond vond de vijfde finale van The Records plaats in een goed gevuld BIMHUIS in Amsterdam. Niet alleen werden de winnaars bekendgemaakt van de competitie overdag, maar ook presenteerden de drie winnaars van 2017 hun cd in een miniconcert. Dit feest werd bovendien afgesloten met een afterparty tot in de kleine uurtjes.   Lees meer »
Winnaars The Records. Drie cd's gepresenteerd, drie cd's in wordingBlader door het programmaboekje van 2018

Winnaars van de Keep an Eye Fotovakschool Grant bekend! Sfeervolle Grand Grant Evening

30-11-2018 42 getalenteerde studenten, 10 genomineerden, publieksprijzen, een aanmoedigingspijs van € 2.500,- én de Fotovakschool Grant van € 10.000,-. Dat alles onder begeleiding van presentatrice Marlijn Weerdenburg en het Isla van Hout jazztrio. In Lantarenvenster Rotterdam. Oftewel een echte Grand Grant Evening...   Lees meer »

28-11-2018 Vanaf nu schrijft onze collega Deborah van den Herik regelmatig over kunst en zoekt daarbij ook naar de verbindingen tussen verschillende kunstvormen en -disciplines. Vast en zeker gaat zij ons in haar ontdekkingstochten binnen de kunst en cultuur vaak verrassen!   Lees meer »

Voor de donkere dagen? Bijna 40 interviews over kunst en cultuur

27-11-2018 Onze Juliëtte de Swarte is geen stilzittend type. Daarnaast wil zij altijd het naadje van de kous weten en neemt niet snel genoegen met een 'nee'. Maar als je begint met lezen zul je niet snel meer stoppen. Hier haar steeds dikker wordende verhalenbundel.   Lees meer »

Dat is de kunst: bij 'The Records' draait het om méér dan het schijfje

22-11-2018 Elk jaar komen jazz-alumni van alle Nederlandse Conservatoria (max 3 jaar afgestudeerd) in aanmerking voor een van de drie gefinancierde cd-producties van € 10.000,- elk. Om die prijs binnen te slepen moet je niet alleen een excellent musicus zijn, je krijgt ook te maken met alle aspecten van het ondernemerschap. Waaronder de grafische vormgeving van je geluid ...   Lees meer »

NU ONLINE: Magazine + extra interviews .. + blog .. + meer!

20-11-2018 Bij Keep an Eye is er altijd genoeg te vertellen. Zeker nu ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan. Daarom hebben wij het magazine 'MAGjeZIENenHOREN' uitgebracht, met daarin de eerste interviews door Juliëtte de Swarte. Latere interviews door haar vind je ook online. Lees of kijk bovendien onder 'meer online publicaties'.   Lees meer »

Eerste lustrum voor The Records in Concert: kom!

17-11-2018 The Records helpt beginnende jazzmusici bij de start van hun professionele carrière. Ieder jaar strijden alumi van alle Nederlandse conservatoria om een volledig gefinancierde albumproductie ter waarde van €10.000,-. Op 1 december 2018 zijn in het Bimhuis te Amsterdam drie albumpresentaties te horen en worden daarnaast de drie winnaars van dit jaar bekend gemaakt.   Lees meer »
INTERVIEW

Dubbel-interview: Windows of Opportunity, Jimi Kleinbruinink & Jan Rudolph de Lorm (Singer Laren)

Windows of Opportunity, kunstenaar krijgt opdracht van museum 15-11-2018 Een gigantisch groot raam van de theaterfoyer van Singer Laren. Iedere paar maanden mag een jonge, veelbelovende kunstenaar in dat raam exposeren – het ‘Window of Opportunity’. Kunstenaar Jimi Kleinbruinink bijt de spits af.   Lees meer »

Grootse fotoprijzen tijdens Grand Grant Evening

01-11-2018 Met genoegen nodigen wij je uit voor de feestelijke Grand Grant Evening van de Fotovakschool in LantarenVenster in Rotterdam, waarbij de Keep an Eye Fotovakschool Grant zal worden uitgereikt.   Lees meer »
Grootse fotoprijzen tijdens Grand Grant Eveningprogramma en genomineerden

Jimi Kleinbruinink in eerste Window of Opportunity

29-10-2018 Singer Laren en 'ondergetekenden' werken vanaf nu samen in het project Window of Opportunity. Jonge aanstormende beeldend kunstenaars krijgen daarbij een venster naar de wereld voor hun (voor Singer Laren) op maat gemaakte werk. De première was voor Jimi.   Lees meer »
Jimi Kleinbruinink in eerste Window of Opportunityartikel Gooi en Eemlander
  Pagina 1 van 29     volgende >     laatste >>