Nieuws en Media
< 1•• > < •2• > < ••3 >
< 1•• >
Nieuwtjes van Keep an Eye, Pouloeuff en alle opleidingen. Heb je nog een nieuwtje? Meld het ons!
< •2• >
MAGjeZIENenHOREN verschijnt met enige onregelmatigheid
< ••3 >
MAGjeZIENenHOREN verschijnt met enige onregelmatigheid

Home » Nieuws en Media

Nieuws en Media

Keep an Eye verzamelt nieuws en publicaties uit diverse media. Daardoor is in de loop van de tijd een kleurrijk plakboek ontstaan. Voor zover je ook muziek of film kunt plakken? Neem een kijkje; ook de oudere items zijn vaak nog meer dan de moeite waard.

JONG METROPOLE: ná het winnen van de Outstanding Talent Award

23-11-2017 Violiste Esin Yardimli Alves Pereira is de winnaar van de Keep an Eye Outstanding Talent Award 2017. Zij ontving de Award, een sculptuur en een in overleg te besteden geldbedrag van € 2.500,-, tijdens het laatste concert van Jong Metropole (lichting 2017) op zaterdag 9 september in het Muziek Centrum van de Omroep tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum. En nu stuurt zij ons een bericht over het vervolg ...   Lees meer »

The Records: vierde keer strijd om CD-producties. Kom naar gratis concert!

20-11-2017 Zaterdag 9 december staat het BIMHUIS in Amsterdam in het teken van The Records. Dagvullend is dan te horen hoe jong jazztalent klinkt (en er uit ziet). De toegang is gratis, dus mis dit niet!   Lees meer »

De Keep an Eye Fotovakschool Grant. Groot publiek, grootse foto's, de winnaars

19-11-2017 Met recht een feestelijke avond was het in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De stemming zat er goed in, wat niet verbaasde want er waren alleen maar winnaars aanwezig. Natuurlijk alle genomineerden en het tweetal dat net iets meer winnaar was.   Lees meer »
De Keep an Eye Fotovakschool Grant. Groot publiek, grootse foto's, de winnaarsGenomineerden mét plan

Het Keep an Eye Magjezien & de extra interviews lees je hier

23-10-2017 Het gloednieuwe Keep an Eye Magjezien is uit. En wij zouden willen zeggen: dat MAGjeZIENenHOREN. Pak hier (sorry, lees hier) je eigen exemplaar al vast online. Wil je de papieren versie in huis? Stuur ons een mailtje! Ook vind je hier álle online Keep an Eye interviews die 'onze' Juliëtte de Swarte hield met experts uit het vak, juryleden, winnaars, deelnemers en (oor)getuigen ... Inmiddels werken wij al weer aan het tweede nummer, waarin wij (om te beginnen) inhoudelijk meer op jazz en design willen ingaan. Wordt vervolgd!   Lees meer »

De winnaars van de Keep an Eye Design Talent Grant zijn bekend

22-10-2017 Je zou toch niet denken dat de Design Academy Eindhoven klein behuisd is. Toch leek het daar het even op afgelopen zaterdag bij de uitreiking van de Talent Grants, voorafgaand aan de opening van de Graduation Show 2017.   Lees meer »

Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert: Keep an Eye Masterclasses - ontmoeting met Herman van Veen

22-10-2017 Op maandag 26 februari 2018 vindt de Keep an Eye Masterclass onder leiding van Herman van Veen plaats. Het is de tweede in de reeks masterclasses die aan de deelnemers aan de AKF Sonneveldprijs 2018 worden gegeven.   Lees meer »
INTERVIEW

"Voor veel kandidaten is een verdubbeling van tijd al een hele opgave"

Interview met: Daniël van Veen, directeur AKF 21-10-2017 Heb je ambities op het podium? Kleinkunstenaars met en zónder opleiding kunnen zich nu aanmelden voor een serie masterclasses (van o.a. Herman van Veen). Daniël, directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival vertelt…   Lees meer »

Genomineerden Fotovakschool Grant op weg naar Grand Evening: kom ook!

20-09-2017 Beste Andrew, Chantal, Daisy, Francisca, Hilde, Inge, Jacqueline, Judith, Puck en Tiuri, jullie zijn genomineerd voor de Fotovakschool Grant 2017! Wij zien jullie terug op 17 november bij het pitchen naar de eerste plaats tijdens de Grand Evening.   Lees meer »

THE RECORDS: inschrijving nu geopend, meld je vandaag nog aan!

19-09-2017 De derde lichting van The Records staat al weer voor de deur. Jazz-studenten en idem alumni kunnen daar een compleet gefinancierde CD-productie ter waarde van € 10.000,- mee winnen. En daar zijn er drie van! Meld je vandaag nog aan!   Lees meer »

Hier zie je dat design echt van alle (leef)tijden is. Overtuig jezelf!

19-09-2017 Op zaterdag 21 oktober opent de Design Academy Eindhoven de deuren voor iedereen die niets wil missen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van design. Kom alles bekijken op de Graduation Show.   Lees meer »
  Pagina 1 van 23     volgende >     laatste >>