Nieuws en Media

Home » Nieuws en Media

Nieuws en Media

Keep an Eye verzamelt nieuws en publicaties uit diverse media. Daardoor is in de loop van de tijd een kleurrijk plakboek ontstaan. Voor zover je ook muziek of film kunt plakken? Neem een kijkje; ook de oudere items zijn vaak nog meer dan de moeite waard.

Tanja Smeets in 'Keep an Eye Spacemakers'

16-04-2018 Tanja Smeets is een beeldend kunstenaar die woont en werkt in Utrecht. Zij haalde een graad in fine art van ArtEZ Institute of the Arts in Arnhem. Haar werk is getoond in talloze musea en galeries over de hele wereld. Inclusief the Henan Museum (Zhengzhou, China), TextielMuseum (Tilburg), Centraal Museum (Utrecht), Museum Boijmans van Beuningen (Rotterdam), The Gyonggi International Ceramics Biennale, Icheon (Zuid Korea) and the Museum of Arts and Design (New York, USA).   Lees meer »

Over Glodi, Selma, Michel, Tim en de AKF Sonneveldprijs

12-04-2018 Glodi Lugungu wint de jury- én de publieksprijs bij de strijd om de AKF Sonneveldprijs. Naast hem stonden Selma Visscher en Michel en Tim in de finale. Keep an Eye droeg een steentje bij met de Keep an Eye Masterclasses in het voortraject van deze competitie.   Lees meer »

De Keep an Eye AKF Masterclasses terug in najaar!

12-04-2018 Het zit er op. Drie Keep an Eye Masterclasses voor het Amsterdams Kleinkunst Festival. Wimie Wilhelm, Herman van Veen en Raoul Heertje: ontzettend bedankt voor jullie inzet. En veel succes gewenst voor alle deelnemers. Maar zij komen terug, de Masterclasses. Dit najaar al.   Lees meer »

NU ONLINE: Magazine + extra interviews + meer!

11-04-2018 Bij Keep an Eye is er altijd genoeg te vertellen. Zeker nu ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan. Daarom hebben wij het magazine 'MAGjeZIENenHOREN' uitgebracht, met daarin de eerste interviews door Juliëtte de Swarte. Latere interviews door haar vind je ook online. Lees of kijk bovendien onder 'meer online publicaties'.   Lees meer »
INTERVIEW

Kleren maken de man - interview

Gerrit Uittenbogaard Coordinator Textile and Fashion department Royal Academy of Art, The Hague 29-03-2018 Sorry! Geenszins de bedoeling om met deze bekende uitdrukking een nieuwe rolbevestigende (of juist niet) discussie te starten. Het is wat het is. Kleren maken de man of de vrouw! En dat geldt zeker voor de nieuw ontworpen kleding van de Keep an Eye hosts.   Lees meer »
Kleren maken de man - interviewthe making of a new look for Keep an Eye

Onder toeziend oog van Raoul Heertje: de masterclasses

28-03-2018 Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert de Keep an Eye Masterclasses voor jong aanstormend talent. Wat zijn de struikelblokken, valkuilen en hoe blijf je ook commercieel blijmoedig?   Lees meer »

Winnaars 10-de International Jazz Award!

23-03-2018 Muziek en competities ... Tja, daarom waren alle deelnemers eigenlijk winnaars. De jury sprak dan ook liever over de winnaars van de dag. Alle deelnemers vonden een heel warm bad in een stampend enthousiast en 'bimvol' Bimhuis! Voor iedereen: van harte gefeliciteerd!   Lees meer »

International Jazz Award: twee CvA bands op weg naar het BIMHUIS

21-03-2018 Na twee spectaculaire halve finales op maandag en dinsdag feliciteren wij de twee winnaars die vandaag hun plaats proberen te bestendigen in de finale op het podium van het BIMHUIS. Tommaso Perazzo Trio & Lucas Martínez Project van harte! Maar ook the Guy Salamon Sextet proficiat met de incentive prize!   Lees meer »

Workshop Marion Beltman: marketing en social media voor creatieven

10-03-2018 Wie is Marion Beltman? 'Workshops en trainingen geven is bijna het leukste dat er is. Ik verzorg workshops voor Cultuur + Ondernemen, BKKC, Kunstenlab en diverse kunstopleidingen. Mijn kunstopleiding maakt dat ik out of the box kan denken en creatieve werkvormen toepas tijdens de workshops, zodat iedereen actief betrokken raakt. En als bestuurskundige met marketingkennis, heb ik een solide basis van gangbare theorieën waarmee we jouw plan een stevig fundament geven.' (Marion verzorgde al diverse keren met succes workshops voor Keep an Eye).   Lees meer »

International Jazz Award: 10 jaar jazz in 'maar' 3 dagen?

09-03-2018 Zeker! Maar dan moet je weten dat de tiende editie van de International Jazz Award voor de deur staat. In dit geval dus met een kleine terugblik naar het eerste decennium. Ga er heen, kom kijken, nou ja luisteren!   Lees meer »
International Jazz Award: 10 jaar jazz in 'maar' 3 dagen?download programmaboekje
  Pagina 1 van 25     volgende >     laatste >>