Nieuws over Keep an Eye, interviews & blogs <small><em>Nieuws uit verleden, heden en natuurlijk wat nog komt! Volg hier alles.</em></small>
Home » Nieuws over Keep an Eye, interviews & blogs Nieuws uit verleden, heden en natuurlijk wat nog komt! Volg hier alles.

Nieuws over Keep an Eye, interviews & blogs Nieuws uit verleden, heden en natuurlijk wat nog komt! Volg hier alles.Op een buitengewoon inspirerend en succesvol jaar
18-12-2019

Op een buitengewoon inspirerend en succesvol jaar

Wij wensen iedereen een fantastisch 2020 vol kansen om alle nieuwe plannen uit te broeden. Team Keep an Eye en Galerie Pouloeuff.   Lees meer »
Ga er maar voor zitten. Masterclass componeren voor halve finalisten Sonneveldprijs
18-12-2019

Ga er maar voor zitten. Masterclass componeren voor halve finalisten Sonneveldprijs

Eerder zeiden wij al: ga er maar aan staan, zo'n Masterclass. Afgelopen maandag namen de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs deel aan die opgave. Letterlijk en figuurlijk een opgave, want de zenuwen gierden langs de wanden in een bomvolle deBalie in Amsterdam.   Lees meer »
The Records 2019. Lancering van drie cd's en drie nieuwe winnaars!
16-12-2019

The Records 2019. Lancering van drie cd's en drie nieuwe winnaars!

Zaterdag 7 december vond in een bim- (sorry) bomvol Bimhuis alweer de zesde editie van Keep an Eye The Records plaats! Het was een uiterst afwisselende avond vol spetterende jazz. De drie winnaars van 2018 – Guy Salamon Group, Half Easy Trio en Tijs Klaassen Quintet presenteerden hun album en daarnaast werden de drie winnaars van 2019 bekend gemaakt.   Lees meer »
The Records 2019. Lancering van drie cd's en drie nieuwe winnaars!lees de recensie in JazzFlits
En toen was er: lícht. Window of Opportunity Singer Laren
06-12-2019

En toen was er: lícht. Window of Opportunity Singer Laren

In Singer Laren is een gloednieuw kunstwerk van de kunstenaars Martens & Visser te zien: Cosmic View. Het is het derde in een serie werken onder de naam Window of Opportunity. In deze serie krijgen jonge talentvolle kunstenaars de kans om speciaal voor het monumentale raam van het theater een werk te maken. De locatie maakt dat het voor bezoekers van Singer Laren en voor voorbijgangers te zien is. Tijdens openingstijden kun je het kunstwerk zonder museum- of theaterkaartje van dichtbij bezichtigen.   Lees meer »
Wij hebben een winnaar! Keep an Eye Fotovakschool Grant
28-11-2019

Wij hebben een winnaar! Keep an Eye Fotovakschool Grant

Hier is ze dan ... wij hebben een winnaar! Wat een avond! Lynn Schüller is de winnares van de Keep an Eye Fotovakschool Grant. Daarmee gaat ze jongeren in Belfast, Noord-Ierland vastleggen die na het vredesakkoord van 1998 geboren zijn, maar voor wie de spanningen tussen katholieken en protestanten nog altijd voelbaar zijn. Sebiha Oztas heeft de aanmoedigingsprijs binnengesleept. Van harte gefeliciteerd!   Lees meer »
NU ONLINE: 'Magjezien' #3 + extra interviews .. + blog .. + meer!
30-10-2019

NU ONLINE: 'Magjezien' #3 + extra interviews .. + blog .. + meer!

Keep an Eye heeft altijd genoeg gespreksstof. Daarom hebben wij het magazine 'MAGjeZIENenHOREN' uitgebracht, met daarin ondermeer interviews door Juliëtte de Swarte. Wat je er ook vindt, zijn thematische artikelen over bijvoorbeeld jazz en design. En uittips voor momenten dat je interesses éven ergens anders liggen. Dit magazine is een van onze podia om jong talent nog meer te laten shinen. Daarnaast bieden wij op tal van online podia plaats voor hen met hetzelfde doel voor ogen.   Lees meer »
Kom naar het avondvullende programma van The Records in Concert!
25-10-2019

Kom naar het avondvullende programma van The Records in Concert!

Dit is al weer de zesde editie van Keep an Eye The Records in Concert. Het belooft een bijzondere avond te worden met drie albumpresentaties en de bekendmaking van de drie bands die komend jaar aan de slag gaan als winnaars van een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van € 10.000,-!   Lees meer »
Schrijf een gloednieuw lied. Ga er maar aan staan; ga er maar voor zitten
21-10-2019

Schrijf een gloednieuw lied. Ga er maar aan staan; ga er maar voor zitten

Op maandag 16 december 2019 geeft Rutger de Bekker een masterclass compositie aan de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Onder zijn begeleiding schrijven de talenten op basis van een tekst, die zij vooraf toegestuurd krijgen, een gloednieuw lied. Zij krijgen te maken met: waar moet een goede compositie aan voldoen? En: welke keuzes maak je als componist? Ga er maar aan staan; ga er maar voor zitten.   Lees meer »
Hij is er! Keep an Eye Magjezien #3
19-10-2019

Hij is er! Keep an Eye Magjezien #3

Zonder overdrijving: het Keep an Eye team is een heel jaar bezig geweest met de vormgeving van het nieuwe Keep an Eye Magjezien. Dat heeft dan wel weer als voordeel dat het tegelijkertijd opnieuw een mooi jaaroverzicht is geworden! Goed om een donkere decemberavond mee stuk te slaan.   Lees meer »
Lang leve Rembrandt
17-10-2019

Lang leve Rembrandt

Vanaf nu schrijft onze collega Charlotte Hoitsma regelmatig over kunst en zoekt daarbij ook naar de verbindingen tussen verschillende kunstvormen en -disciplines. Vast en zeker gaat zij ons in haar ontdekkingstochten binnen de kunst en cultuur vaak verrassen!   Lees meer »
  Pagina 1 van 35     volgende >     laatste >>