ga direct naar:
  • Keep an Eye Interviews
  • Keep an Eye Blogspot
  • Keep an Eye Magazines
  • interviews later in de carrieres van de jonge kunstenaars
  • Keep an Eye Knipsels
  • Keep an Eye Knipsels
Home » Nieuws over Keep an Eye, interviews & blogs


Laatste nieuws

Nieuws uit verleden, heden en natuurlijk wat nog komt! Volg hier alles.
20-01-2022

Jessica Skowroneck exposeerde in 2014 in Galerie Pouloeuff. Datzelfde jaar ontving ze de Koninklijke prijs voor de Schilderkunst uit handen van koning Willem-Alexander. “Ik dacht dat de kunstwereld een gesloten wereld was.”
Lees meer »
NU LIVE!  Keep an Eye Young Talent Podcast #1 met Gijs Scholten van Aschat en Luka Kluskens
18-01-2022

NU LIVE! Keep an Eye Young Talent Podcast #1 met Gijs Scholten van Aschat en Luka Kluskens

In deze maandelijkse serie gaan jonge talenten in gesprek met mensen uit de kunst en cultuur die al een naam opgebouwd hebben. Zo vraagt deze keer Luka Kluskens topacteur Gijs Scholten van Aschat het hemd van het lijf. Wat is die éne tip of dat éne gesprek dat alles veranderd heeft? En waren het andere tijden of zijn er juist nog steeds veel overeenkomstige hobbels op de weg naar bekendheid? We hebben de handen ineengeslagen met journalist en presentator Luuk Heezen om een inspirerende podcastreeks neer te zetten.
Lees meer »
INTERVIEW
Hoe vergelijk je als jury 3D software met een levende doodskist? - interview
11-01-2022

Hoe vergelijk je als jury 3D software met een levende doodskist? - interview

Frederiek Dijkstra - projectleider Dutch Design AwardsFrederiek Dijkstra is projectleider bij de Dutch Design Awards. “Mooi werk maken op je zolderkamer volstaat niet om succesvol te zijn. Deze jonge ontwerpers zijn constant bezig om out there te zijn.” Tijdens de Dutch Design Week zei iemand: ‘Nieuwe ontwikkelingen beginnen bij de gekkies.’ Moet je als ontwerper een beetje ‘gek zijn’?
Lees meer »
06-01-2022

Govert Flint won de Keep an Eye Design Talent Grant voor zijn Enriched Office. Een kantoor waar mensen geprikkeld en geïnspireerd worden en - mooi meegenomen - ook beter presteren.
Lees meer »
Animatie = Digital Art = een kunstvorm in beweging!
04-01-2022

Animatie = Digital Art = een kunstvorm in beweging!

Als meest recente aanwinst richt Keep an Eye haar pijlen op jonge animators! Een misschien wat onderbelichte kunstrichting die toch iedereen in zijn leven vroeg of laat tegenkomt. En hoewel er al snel gedacht wordt aan het meest bekende oranje-wit gestreepte visje of de schattige gele minions, valt er veel meer onder deze discipline.
Lees meer »
INTERVIEW
Over BRUUT! en de Spa blauw jazzgeneratie - interview
27-12-2021

Over BRUUT! en de Spa blauw jazzgeneratie - interview

Maarten Hogenhuis, saxofonist en artistiek leider Nederlands Jeugd Jazz OrkestAlleskunner Maarten Hogenhuis behoort tot de jonge, grote spelers in de Nederlandse jazzscene. Hij is pas 35, heeft al drie cd’s op zijn naam staan en is nu voor twee jaar artistiek leider van het NJJO. Terugkijkend begon het allemaal met het winnen van de Keep an Eye International Jazz Award.
Lees meer »
14-12-2021

De BvR Flamenco Big Band van Bernard van Rossum is een oversized bigband bestaande uit maar liefst twintig musici. Met het winnen van The Records in 2015 konden ze hun tweede album “Luz de Luna” opnemen.
Lees meer »
MAGjeZIENenHOREN #5! Nu op je digitale deurmat
08-12-2021

MAGjeZIENenHOREN #5! Nu op je digitale deurmat

De vijfde editie van ons magazine ligt op je digitale deurmat! Een fijn themanummer over 'perfecte plaatjes', circus, animatie en nog veel meer. Binnenkort rolt de papieren versie van de pers, dus geef even een seintje als je die wilt ontvangen.
Lees meer »
How did all these people get in my room?
07-12-2021

How did all these people get in my room?

Onze collega's schrijven regelmatig over kunst en cultuur en zoeken daarbij naar de verbindingen tussen verschillende kunstdisciplines. Voor deze blog neemt onze Mylène je mee naar die ene bijzondere avond in een rokerig casino in Las Vegas in 1966…
Lees meer »
  Pagina 1 van 51     volgende >     laatste >>