Galerie Pouloeuff

Galerie Pouloeuff

Galerie Pouloeuff is ontstaan ('bedacht') in 2010. Midden in het pittoreske vestingstadje Naarden krijgen net afgestudeerde en/of opkomende talenten hier de gelegenheid om te exposeren in een professionele omgeving.

Kostenloos exposeren

Meet onze eend, eehhh galeriebemanning #1

'Iedereen heeft wel een talent, maar niet iedereen heeft de moed om het talent te volgen in het onbekende verschiet' (Erica Jong).

'Ik vond het inspirerend om het werk van deze jonge mensen te zien en heb weer ervaren dat Galerie Pouloeuff daadwerkelijk een broedplaats is voor jong talent.' - Joyce Sylvester, Burgemeester van Naarden - maart 2015.

Omdat deze opzet van de galerie een initiatief is van de Keep an Eye Foundation, betalen geselecteerde exposanten geen vergoeding bij de eventuele verkoop van hun werk. Het enige dat de galerie hen vraagt, is dat zij de afhandeling van de (fysieke) verkoop voor hun rekening nemen. Met andere woorden: betaling van het werk vindt plaats aan de kunstenaar zelf en deze zal er voor zorgen dat de kunst bij de nieuwe eigenaar wordt afgeleverd. 

Pouloeuff bleef niet onopgemerkt bij de pers, want die schreef intussen over een vuist tegen culturele kaalslag. En vond ook dat de galerie de potentie heeft om uit te groeien tot de hotspot voor jong talent.

MEER POULOEUFF >   KNIPSELKRANT ONLINE >

Jong talent op weg

Meet onze eend, eehhh galeriebemanning #2

NIEUWSBRIEF (ARCHIEF) >

Om de exposanten verder op weg te helpen kan de galerie helpen met zaken als prijsstelling, onderhandeling en verkoop. Daarnaast kunnen de kunstenaars gebruik maken van het grote netwerk van de Keep an Eye Foundation om hun werk verder onder de aandacht te brengen. Verder nieuws hier.

Gegevens

Deze kaart ligt in handig vestzakformaat voor je klaar in de galerie of bij de VVV

NAARDEN-VESTING? ... >

Adres: Turfpoortstraat 36a, 1411 EG Naarden-Vesting
Telefoon: 035-6940406

WEBSITE >   MAIL >


OPENINGSTIJDEN:
Heel vaak geopend, dus probeer het en kom langs. Maar de vaste openingstijden van de galerie zijn: vrijdag 11.00 tot 17.00 uur, zaterdag 11.00 tot 17.00 uur en zondag 12.00 tot 17.00 uur