Bericht van een (Design Grant) Winner

10-06-2015
Sander Manse won in 2014 een van de Keep an Eye Grants, die werden uitgereikt op/door de Design Academy Eindhoven. Hij ontvouwt zijn plannen, maar daar horen wij hoe dan ook nog veel van!

Sander schreef onder andere

Sander stuurde ons een uitgebreide mail over zijn ervaringen rond het winnen van de Keep an Eye Grant. De Grant die hij in 2014 won bij zijn afstuderen aan de Design Academy Eindhoven.
Wij hebben een klein gedeelte van zijn plannen hier weggelaten, omdat wij er van overtuigd zijn dat wij daar (en van Sander) op een andere manier nog heel veel van gaan horen!
Wij wensen hem ontzettend veel succes toe.


  "Beste ..........,

Van .......... begreep ik dat jullie graag een update ontvangen met betrekking tot de grant die ik gewonnen heb. Bij deze.  

Allereerst was ik ontzettend verrast en blij dat de grant aan mij werd toegekend, ik ben afgestudeerd met een erg abstract onderzoeksproject en het was een duidelijk signaal dat de jury het er mee eens was dat er te weinig theoretisch onderzoek wordt gedaan naar en binnen design. Ik ben blij dat dit probleem herkend is en dat ze er voor hebben gekozen mijn werk te stimuleren.

..........

Laat ik afsluiten met een compliment over jullie werk: ik bewonder de Keep An Eye Foundation voor hun inzet en doel, en voel me erg trots dat ik hem in mijn jaar in de wacht heb kunnen slepen. Het is een mooie prijs die veel mensen een goeie duw in de rug heeft gegeven.

Hartelijke groet, Sander Manse designer / writer"


MEER OVER DE UITREIKING >