De hotspot voor jong talent!

De hotspot voor jong talent!

04-08-2012De Gooi en Eemlander besteedde al eerder lovende woorden aan Pouloeuff. Natuurlijk veroorzaakt door het jonge talent!
Lovende woorden in 'de Gooi'.

In een tweetal vroegere artikelen schreef de kunstredactie van de Gooi en Eemlander al over 'de vuist tegen de culturele kaalslag' die Pouloeuff vormt. Zeker is dat de redactie erg gecharmeerd is van de kansen die jong talent in de galerie krijgt. Gratis exposeren is natuurlijk ook niet niets. Maar wat zeker ook zal helpen is dat de galerie er steeds vaker in slaagt om prijswinnende jonge kunstenaars in huis te halen. Daarom is het zeker ook dat de redactie vindt dat Pouloeuff volop kansen heeft om uit te groeien tot 'de hotspot voor jong aankomend talent'.  

Meld je aan!

De galeriemedewerkers zijn continu op zoek naar dat jonge talent. Talent dat de ambitie heeft om zijn of haar leven in het teken van de beeldende kunst te stellen. Zij bezoeken de eindexamenpresentaties van de meest bekende opleidingen en academies in Nederland. Maar vind je van jezelf dat je 'niet gezien bent'? Aarzel geen moment en meld jezelf aan bij de galerie of bij Keep an Eye. Dat kan via deze site of via de social media.