De Keep an Eye kledinglijn: live bij de evenementen

De Keep an Eye kledinglijn: live bij de evenementen

05-05-2017Keep an Eye blijft ook zichzelf vernieuwen ... Een nieuwe look, een nieuwe touch en nu nieuwe kleding voor 'onze' studenten. De gastheren en -vrouwen die bij de Keep an Eye evenementen aanwezig zijn en meehelpen om alles op rolletjes te laten verlopen.

Met dank aan 2e jaars studenten mode van de KABK Den Haag

Eerder vroeg Keep an Eye al aan studenten van de Design Academy Eindhoven om een nieuwe Keep an Eye Award te ontwerpen. En die opdracht schoten zij met recht in het doel. Het werd de 'katapult' waarmee inmiddels al vele prijswinnaars op de foto staan.

Een andere opdracht volgde, want het shirt dat onze dames en heren droegen was figuurlijk wel behoorlijk sleets geworden. Dit keer wierpen modestudenten zich vol overgave op deze missie. Het eerste resultaat zie je hier aan de hand van schetsen. Deze outfit gaat nu in productie! Bij de volgende evenementen kun je de kleding in verschillende uitvoeringen en samenstellingen op (of naast) de podia zien ...

Felicitaties aan Trumaine Huijts & Ying Ying Guo (jas) en Vincent Wong & Victoria Stigkjaer (sweater) voor de winnende ontwerpen!