Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert: de Masterclasses - Wimi Wilhelm

31-01-2019
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019 vond de Keep an Eye Masterclass onder leiding van Wimie Wilhelm plaats. Het was de eerste in de reeks masterclasses die aan de deelnemers aan de AKF Sonneveldprijs 2019 worden gegeven.

Volg het Kleinkunst Festival: < TERUG   VERDER>
NAAR ALLE BERICHTEN


Wimie Wilhelm ging overdag aan het werk met het eigen materiaal van de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs. Het publiek kreeg hier ’s avonds een mooi overzicht van.
Hier de video-impressie >

  • Keep an Eye Masterclasses

Met ingang van 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival samen met de Keep an Eye Foundation in een nieuwe serie masterclasses voor jong aanstormend talent, gekoppeld aan het concours om de AKF Sonneveldprijs.
In de periode van januari tot en met april 2019 werken de deelnemers aan het concours, op weg naar de halve finale, aan hun artistieke ontwikkeling. Tijdens deze intensieve masterclass serie wordt de ontwikkeling van kleinkunsttalent op zowel artistiek als zakelijk vlak gestimuleerd.

  • Wimie Wilhelm

Wimie Wilhelm acteert, regisseert en maakt cabaret. Naast haar eigen cabaretvoorstellingen, regisseerde ze o.a. bij het Noord Nederlands Toneel en speelde en regisseerde ze bij muziektheatergezelschap Orkater. Verder is ze ook te zien geweest in diverse televisieseries.