FotoFestival Naarden 2019 on én off ...

19-04-2019
Twee fotofestivals met een geheel nieuw elan in Naarden-Vesting. Na een jaartje pauze gaat het tweejaarlijkse FotoFestival Naarden weer 'on'. Daarnaast, zoals gebruikelijk, is er ook weer het Festival Off. Beide festivals worden door de hele vesting georganiseerd en wij verwachten, net als altijd, vele duizenden bezoekers.

Van zaterdag 25 mei tot en met zondag 30 juni

Naar de website van FotoFestival Naarden
Naar de website van Festival-Off
Naar de website van Galerie Pouloeuff


Festival-Off beleeft in deze periode inmiddels zijn 15e editie! Dit jaar is er extra aandacht voor jonge fotografen die hun studie recent afgerond hebben aan een foto-opleiding. Deze groep krijgt zo de kans om onderdeel te zijn van dit internationaal bekende festival en om onder de aandacht te komen van vele fotoliefhebbers.

  • Festival-Off wordt dit jaar met veel enthousiasme ondersteund door het gehele team van Galerie Pouloeuff (locatie op de foto). Het Pouloeuff-team selecteerde de fotografen die tijdens Festival Off exposeren.
    Natuurlijk worden er in onze galerie eveneens foto's getoond, naast het werk van andere kunstenaars en designers. De openingstijden van de galerie zijn in deze periode gelijk aan die van het FotoFestival Naarden.

‘Dutch Masters & Marvelous Misfits’ is het thema van FotoFestival Naarden 

De zestiende editie van het FotoFestival Naarden vindt plaats van zaterdag 25 mei tot en met zondag 30 juni 2019.
Curatoren zijn fotograaf Koos Breukel en fotohistoricus en auteur Hedy van Erp. Dutch Masters & Marvelous Misfits is gemaakt vanuit de wens het buitenbeentje te laten meetellen. De misfits die hier getoond worden zijn grotere meesters dan waar ze erkenning voor krijgen – het zijn briljante buitenbeentjes.