Dit gaat eigenlijk over méér dan film. Dus dat moet je zien!

15-06-2019
Eigenlijk hopen wij op stralend weer en toch ook weer niét. Want het Keep an Eye Filmacademie Festival wil je meegemaakt hebben. Films, commercials, maar ook onderzoek, Q&A's en prijzen. Ondermeer de Keep an Eye Filmscore Award (beste muziek) wordt tijdens het festival uitgereikt. Hieronder vind je de agenda.

De Nederlandse Filmacademie studeert af


Volg het Festival: < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >

Bekijk hier de trailer van het filmfestival.


Maar dan bedoelen wij natuurlijk de bachelor- en masterstudenten van lichting 2019 die  afstuderen. Daarom neemt de Filmacademie - op gepaste manier - afscheid van ze. Dit jaar vindt al weer de negende editie van het Keep an Eye Filmacademie Festival plaats in Eye Filmmuseum én in de studio's van ATD / Grootlab in Amsterdam.

In 2019 presenteren de master studenten van 28 juni tot en met 2 juli hun afstudeeronderzoeken tijdens de Artistic Research Week in Eye Filmmuseum en in de studio's van ATD / Grootlab.
Acht studenten laten zien wat zij de afgelopen twee jaar aan onderzoek hebben gedaan. Dit doen ze in de vorm van film, installaties, interactieve presentaties en performances. Verschillende studenten verzorgen daarnaast lezingen en Q&A’s over hun werk en onderzoek.

Van 2 tot en met 6 juli zijn de eindexamenfilms van de bachelorstudenten te zien in EYE. Hier kun je terecht voor korte speelfilms, documentaires, commercials én een expositie van de afstudeerrichting Production design.