Op een buitengewoon inspirerend en succesvol jaar

Op een buitengewoon inspirerend en succesvol jaar

30-11-2019
Wij wensen iedereen een fantastisch 2020 vol kansen om alle nieuwe plannen uit te broeden. Team Keep an Eye en Galerie Pouloeuff.

Titel: Reffecting Holons
Designers: Michiel Martens & Jetske Visser
Foto: 040 Fotografie Nick Bookelaar

Tot de start van de zomertijd te zien in de theaterhal van Singer Laren

Martens & Visser is een samenwerking tussen Michiel Martens en Jetske Visser. In hun werk staan de thema's beweging en transformatie, geïnspireerd door de natuur, centraal. Het tastbare en het digitale vloeien samen in installaties, sculpturen en objecten.
Reflecting Holons is een bewegende installatie. Een spel van licht, kleur en beweging dompelen je onder in een droomachtige wereld van ogenschijnlijk vloeibare druppels. Het is alsof het werk van Martens & Visser tussen de werkelijkheid en een denkbeeldige, droomachtige wereld bestaat. Met hun werk suggereren ze een voorbijgaand moment, ongrijpbaar en mogelijk het volgende ogenblik weer verdwenen.

Michiel Martens (1985) en Jetske Visser (1985) studeerden beiden af aan de Design Academy in Eindhoven in 2010 en 2011. Op dit moment is hun nieuwste werk Cosmic view te bekijken in Singer Laren voor het project Window of Opportunity.