Wintertournee: Jong Metropole speelt Snarky Puppy

02-02-2020
Jong Metropole: de naam spreekt boekdelen. Het Metropole orkest staat voor gegarandeerde kwaliteit. En jong is dit (jeugd)orkest ook! Maar in de afgelopen jaren hebben zij hun naam zeker zo waar gemaakt als grote broer. Deze wintertournee wordt toegevoegd aan de zomerconcerten en hierin laten zij een nieuw geluid horen. Koop kaarten!

Helaas is de wintertournee vanwege de Corona-crisis tot nader order afgelast


Volg Jong Metropole: 
< TERUG   VERDER>
NAAR ALLE BERICHTEN >

Bekijk het programmaboekje >


Deze winter speelt het Jong Metropole een programma rond de muziek van de swingende hedendaagse New Yorkse jazzband Snarky Puppy. Dit doet het gezelschap onder leiding van de vermaarde Britse dirigent Jules Buckley én samen met Snarky Puppy-percussionist (en zanger) Jamison Ross, die hiervoor speciaal wordt ingevlogen.

Snarky Puppy staat garant voor energieke en rauwe jazz, soul, hiphop, R&B en funk van het allerhoogste niveau. Hun repertoire past bij uitstek bij Jong Metropole. Het talentorkest brengt het beste van verschillende muziekwerelden samen: het excellente spel uit de klassieke traditie met swing, improvisatie en timing vanuit de jazztraditie.

Het Metropole Orkest en Snarky Puppy zijn geen onbekenden van elkaar: in 2016 wonnen ze samen een prestigieuze Grammy voor het album Sylva. 

De bijzonderheden

Vrijdag 13 maart | kaarten
Tijd: 20:30 uur (inloop 20:15 uur)
Locatie: Theaters Tilburg - Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Zaterdag 14 maart
Alleen voor genodigden
Locatie: Muziekcentrum voor de Omroep - Heuvellaan 33, Hilversum


Zondag 15 maart | kaarten
Tijd: 15:00 uur (inloop 14:30 uur)
Locatie: Paradiso - Weteringsschans 6, Amsterdam

Maandag 16 maart | kaarten
Tijd: 20:15 uur (inloop 19:30 uur)
Locatie: TivoliVredenburg - Vredenburgkade 11, Utrecht