Te verwachten in 2014

10-02-2014
Het getal 13 bracht Keep an Eye zeker geen ongeluk. Integendeel! Meer film, meer jazz, meer kunst en meer design... En in 2014 wordt dat zeker niet minder, met twee nieuwe extra projecten.

Natuurllijk pakken wij de bestaande 'tradities' allemaal weer op. Zoals de Keep an Eye Jazz Awards en de Summer Jazz Workshops voor het zesde jaar. Het Keep an Eye Filmacademie Festival voor het vierde jaar. En de Keep an Eye Grants voor het vijfde jaar. En daarnaast weer volop beeldende kunst en activiteiten in onze Galerie Pouloeuff in Naarden. Dit jaar waren wij daar bijvoorbeeld op twee locaties aanwezig tijdens FotoFestival Naarden 2013 (tweede keer) en organiseerden wij de fotowedstrijd 'Sfeerbeeld'. Daarnaast komen ook de 'Werk van de maand' publieks-/internetverkiezingen natuurlijk terug in '14.

Nieuwe tradities

Nieuw (en vast ook aankomende tradities) zijn de Keep an Eye Music Awards 'The Records' en de Keep an Eye Photo Award 'Picture This'. Bij de Music Awards zal het Conservatorium van Amsterdam weer een belangrijke rol spelen, maar dit keer samen met vele anderen.... En bij de Photo Award gaan wij samenwerken met de Fotoacademie, met als hoofdvestiging Amsterdam.

  • Op onze shortlist (maar dan wel weer op de wat langere termijn...) hebben wij verder ook kleinkunst en architectuur opgenomen. Meer nieuws, vragen en andere zaken volgen!
  • Houd ons dus in de gaten. Ook op Facebook. Ook in 2014 (en daarna)!