Eerste Keep an Eye Photography Stipendia bij de HKU!

Eerste Keep an Eye Photography Stipendia bij de HKU!

08-08-2020
Dit jaar worden voor het eerst de Keep an Eye Photography Stipendia uitgereikt! Deze stipendia (bij de Hoge School voor de Kunsten Utrecht) geven aanstormend fotografie-talent de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen en een zelfstandige beroepspraktijk op te zetten.De stipendia dragen op deze manier bij aan de profilering als beginnend kunstenaar.

Volg de Photography Stipendia:
< TERUG   VERDER >
Naar alle berichten >


Drie stipendia ter waarde van
€ 10.000,- elk!

De klassieke fotografie is de afgelopen jaren meermaals geherdefinieerd. Daardoor zijn de stipendia niet alleen gereserveerd voor afstudeerders van de studierichting Photography bij HKU Media. Maar ook krijgen studenten van verschillende andere studierichtingen, die zich inhoudelijk met het medium fotografie bezig houden, de kans een stipendium te ontvangen.

Er worden jaarlijks drie stipendia uitgereikt. De drie stipendiaten ontvangen ieder een geldbedrag van € 10.000,- waarvan € 2.500,-  gereserveerd wordt voor coaching. 
Een vijftal coaches wordt aangesteld om afgestudeerden zowel artistiek inhoudelijk, als op het vlak van ondernemerschap en strategisch plannen te begeleiden.

Ga naar de agenda >