Nieuw en gelijk van start! Keep an Eye samen met Gerrit Rietveld Academie

05-08-2020
Met ondersteuning van Keep an Eye zet de mode-afdeling van de Gerrit Rietveld Academie drie nieuwe programma’s op. Dat gebeurt dit jaar voor de eerste keer onder de naam 'GRA Keep an Eye Academy x Gerrit Rietveld Academie'. In deze programma’s worden de studenten actief uitgedaagd om na te denken over presentatie en ondernemerschap. In de 2020 editie komt de nadruk te liggen op het nadenken over een alternatieve presentatievorm en qua thematiek ligt de focus op de modewereld ná COVID-19.

Volg de GRA x Keep an Eye Academy:
< TERUG   VERDER >
Naar alle berichten >


Maar je kunt nu al de collecties van net vóór Corona bekijken

Want de Fashion Show is de jaarlijkse presentatie van de afdeling mode van de Amsterdamse Gerrit Rietveld Academie.
Dit jaar presenteert de afdeling de nieuwe lichting afgestudeerde ontwerpers in een doorlopende multidisciplinaire presentatie in de gymzaal van het oude academiegebouw.

In een setting die zich laat vergelijken met een geabstraheerde filmset, vindt een vijfdaagse performance plaats - een zich steeds herhalende reeks gebeurtenissen die bezoeker en ontwerper met elkaar verbindt.

Centraal in de Fashion Show 2020 staan de afstudeerwerken van Irene Ha, Miladt (Milad Taheri), Idan Grady, Darwin Winklaar, Laura Fernández Antolín, Louise Gjessø en Javier Velasquez.
Hun gevarieerde en vaak grensverleggende visies bevragen de status quo van de mode discipline en daarmee ook de bijbehorende catwalkpresentatie. 

Ga naar de agenda >