Online Summer Jazz Workshop gegeven door een dreamteam

09-06-2021
Een internationale workshopserie fysiek organiseren is helaas op dit moment nog niet mogelijk vanwege de Corona-maatregelen. Maar wat is er online mogelijk? Online samen muziek maken, kan dat? Dat is zelfs met de huidige technische mogelijkheden een enorme uitdaging.

Volg de Summer Jazz Workshop: 
< TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Ik heb lessen geleerd die nog ver na de workshop impact op mijn muzikant-zijn hebben

Het 'traditionele' concert met een bigband zit er niet in. Maar daartegenover staat dat gerenommeerde internationale docenten wel een masterclass kunnen geven en persoonlijke één op één begeleiding via videoconference calls.
Het Conservatorium van Amsterdam organiseert voor de tweede keer een succesvolle en inspirerende online Summer Jazz Workshop van 28 tot en met 30 juni.

Het CvA weet op creatieve wijze een hoogwaardig project te organiseren. Het programma bestaat uit drie hoofd masterclasses, een instrument masterclass en een individuele les. Iedere deelnemer mag een masterclass kiezen op het online platform.

pianist Aaron Parks pianist Aaron Parks

Dreamteam

De faculteit bestaat dit jaar uit de volgende jazz-grootheden: Aaron Parks, Ben Wendel, Cyrille Aimée, Ingrid Jensen, Jay Anderson, John Clayton, John Riley, Kendrick Scott, Lage Lund, Linda May, Han Oh, Melissa Aldana, Miho Hazama, Nils Wogram, Philip Dizack and Peter Bernstein!

Lees hier meer >

Wat de studenten zeggen

‘De verhalen, ervaringen en wijze woorden van de docenten waren ongelooflijk inspirerend. Ik heb lessen geleerd die nog ver na de workshop impact op mijn muzikant-zijn hebben!'

‘Wat een eer en genoegen om te mogen werken met zulke geweldige docenten en muzikanten van over de hele wereld!’

Bekijk hier de teaser van de laatste live-editie in 2019!