KABK levert Koninklijke presentatie/prestatie!

25-05-2022
De afgelopen twee jaar heeft de Koninklijke Academie voor de Beeldende Kunsten creatieve oplossingen moeten zoeken om het werk van de Textiel- & Mode studenten middenin allerlei beperkende maatregelen toch aan de buitenwereld te kunnen tonen, met interessante uitkomsten.

Volg de Fashion Show: 
< TERUG   VERDER>
NAAR ALLE BERICHTEN >


Uitpakken als vanouds na twee jaar (bijna) inpakken

Maar dit jaar kunnen zij weer uitpakken als vanouds! Dat betekent dat zij het werk van alle studenten zullen tonen, van onderzoekende eerste stappen in jaar 1 tot uitgesproken persoonlijke collecties van Britt van As, Loïs Brandsen, Céline Bregman, Adriana Duarte Costa, Signe Grønlund, Hyewon Jeong, Inez van Kessel, Stijn Koks, Marcos Kueh Sheng Pang, Johanna Madritsch, Leonardo Loyal, Liselotte Oostra, Phlox van Oppen, Sohyun Park, Soyoung Park, Daisy Silva en Stella Stylianou in jaar 4.

Keep an Eye Scholarship

Om al dit talent te tonen en in de spotlights te zetten organiseert de KABK Textiel & Mode afdeling op 17 juni 2022 een festival-achtige avond in Amare, de nieuwe culturele hotspot van Den Haag.
Verspreid over twee verdiepingen zullen er gedurende de avond diverse shows en expo’s te zien zijn. Iedereen is welkom om samen (een deel van) het programma te doorlopen inclusief de uitreiking van de Keep an Eye Scholarship; een financiële ondersteuning voor een van de graduates ten behoeve van zijn/haar/hun verdere ontwikkeling.

Om de avond met zoveel mogelijk mensen te kunnen vieren zullen de deuren, in de geest van Amare, voor iedereen open staan!

  • Datum: Vrijdag 17 juni
  • Tijd: 19.30 – 22.00 uur
  • Locatie: Amare Spuiplein 150 Den Haag