Artist in Business Seminar WHAT’S YOUR STORY? - meld je aan!

23-09-2022
Hoe presenteer je jezelf als kunstenaar? Wat onderscheidt jou van andere kunstenaars in hetzelfde vakgebied als jij? Dat is je verhaal! Dat is hetgeen wat jou uniek maakt en is een belangrijke reden waarom mensen voor jou kiezen. Het is wat jou bijzonder maakt.

Volg het Kleinkunst Festival:
< TERUG   VERDER >
Naar alle berichten >


Zijn dat eenvoudige vragen? Wat, hoe en waarom?

Kun je jezelf kort en bondig presenteren en 'verkopen' in een competitieve omgeving? Weet je hoe je écht contact maakt met je publiek? Om jezelf als artiest te kunnen pitchen moet je weten WAT je moet verkopen en HOE je dat doet, maar vooral WAAROM je doet wat je doet. In dit interactieve seminar krijg je tools aangereikt om je eigen elevator pitch te schrijven en leer je manieren om jezelf op een professionele manier te presenteren.

Deze dag begint met een interactief interview met Sun Mi Hong en Raoul Heertje. Co de Kloet gaat met hen in gesprek over hun carrière en nodigt jou uit om deel te nemen aan het gesprek. Bedenk dus alvast wat je deze gasten wilt vragen.

Wanneer en waar

Dit seminar vind plaats op 9 oktober van 10:00 tot 17:00 uur in het Conservatorium van Amsterdam.
Hier vind je meer informatie >

Meld je hier snel aan »

  • Artist in Business is een samenwerking van de Keep an Eye Foundation met het Amsterdams Kleinkunst Festival, het Conservatorium van Amsterdam en Rosefountain.