Is het (g)een identiteitscrisis? In ieder geval: 'This is NOT a circus'!

14-12-2022
Van 12 tot en met 15 januari duik je in dit festival van TENT. Een festival van nieuwe circusvormen in Theater Bellevue, Amsterdam. Tijdens dit festival stap je in de magische wereld van Nederlands gekste, meest verbluffende en vernieuwende circusvormen. This is not an circus wordt met ingang van 2023 mede door Keep an Eye mogelijk gemaakt.

Volg (de) TENT: 
< TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Het festival brengt een frisse kijk op circus

Meesterlijk jongleren met cirkelzagen, acrobatiek op vier meter hoogte, mind tricks door illusionisten en vooral: onbegrensd circus. This is not a circus maakte een ultieme selectie van voorstellingen waarin artiesten meerdere passies integreren. De wereld is hun inspiratie en het werk is doorspekt met invloeden uit mime, theater, dans en zelfs het vakmanschap.

Op de openingsdag 13 januari presenteert het festival twee premières van TENT met onder meer de voorstelling NIKS NIEUWS waar livemuziek, theater en circus samenkomen in een voorstelling vol intrigerende moodswings.
En het festival sluit af met SAWDUST SYMPHONY, een absolute “must see” waarin drie artiesten hun liefde voor knutselen, vers hout en objectmanipulatie combineren.

Ook te zien: Brace for Impact, Ways of being ready en Hold on Light, een late night show in opdracht van This is not a circus.
Het festival trapt af met A day at the circus, een dag voor professionals uit het circusveld.

Koop je tickets hier »