Jazz Large Ensemble spatte de (snelkook)pan uit!

04-07-2023
Een intensieve, leerzame en gezellige week hebben de deelnemers aan de Keep an Eye Summer Jazz Workshop achter de rug. Een snelkookpan waar in een paar dagen veel gespeeld wordt en wordt uitgewisseld om na vier dagen al een concert te geven met muzikanten/dirigenten die je nog maar kort kent.

Volg de Summer Jazz Workshop: 
< TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Met een faculty van topmuzikanten

Toch lijkt het alsof ze al jaren samen spelen. Het Keep an Eye Large Ensemble onder leiding van Yaniv Nachum met gastsolist Theo Bleckmann (zang) was een spectaculair concert waarin het spel van de jonge musici samenvloeide met de zang van Theo Bleckmann.

Tijdens deze uitwisseling kregen muziekstudenten van over de hele wereld de kans om samen te spelen en workshops te volgen. Er waren jamsessies en concerten. Het werd een echt een onvergetelijke week.

  • Al meer dan tien jaar is de Keep an Eye Summer Jazz Workshop dé gelegenheid voor professionele musici en muziekvakstudenten vanover de hele wereld om zich onder leiding van internationale musici een week lang intensief te verdiepen in jazz. Met een faculty van topmuzikanten/docenten Aaron Parks, Ari Hoenig, Ben Wendel, Clemens van der Feen, Jason Palmer, Jesse van Ruller, Lage Lund, Matt Penman, Seamus Blake, Theo Bleckmann en Tineke Postma. 

Bekijk hier de foto's nog even

Foto's: Pieter Kunnen
Foto's: Pieter Kunnen