.inner.maininner {margin-top: 7px;} Reflectie & Evaluatie masterclass Boost Your Business| Keep an Eye Foundation Reflectie & Evaluatie masterclass Boost Your Business

Reflectie & Evaluatie masterclass Boost Your Business

Graag nodigen wij je uit om op woensdag 28 april een online reflectie en netwerksessie door de deelnemers van de Masterclass Boost Your Business 2020 bij te wonen. Dit evenement wordt met onze hulp relealiseerd door de Dutch Design Foundation en is toegankelijk voor relaties van de Keep an Eye Foundation. Tijdens deze ochtendbijeenkomst komen de verschillende deelnemers aan het woord; waar komen ze vandaan, wat is hún motto en wat hebben ze geleerd in het afgelopen half jaar. Het event wordt live gepresenteerd vanuit een studio in Eindhoven waar een deel van de deelnemers aanwezig zal zijn.

Boost Your Business

De serie Boost Your Business startte met de inspiratie-sessie; Kiki van Eijk (ontwerpstudio Kiki & Joost) en Golnar Roshan (Rive Roshan) vertelden over hun afzonderlijke ontwerppraktijk; wat zijn hun opdrachten en hoe bouwen zij aan hun netwerk. De tweede sessie stond volledig in het teken van de deelnemers zelf. Met behulp van keynote speaker Paul Hughes werden de deelnemers uitgedaagd om te komen tot dé oneliner die de ontwerppraktijk van de deelnemer omschrijft. Paul is een van de beste keynote speakers over bedrijfsgroei, innovatie, leiderschap en branding. Vanaf eind november hebben de deelnemers de kans gekregen om samen met een coach te kijken naar de persoonlijke ontwikkelvraag. Op basis van een op maat verkregen coach is iedereen aan de slag gegaan met zijn of haar groeiproces. Nu komen ze voor de laatste keer bij elkaar en gaan wij horen en zien wat het Masterclass-programma Boost Your Business de deelnemers heeft betekend.

Wat kun je verwachten?

  • een twee uur durend programma vol beeld, inspiratie en ontwerpverhalen
  • vanuit de studio zien en horen we de deelnemers van het programma, én maken we kennis met de 3 professionals die hen van kennis en kunde hebben voorzien
  • de 9 deelnemers presenteren zichzelf met een korte pitch
  • er is ruimte voor vragen aan de deelnemers ‘to Boost your of their Business’

Aanvang en Locatie

Datum:     Woensdag 28 april
Locatie:    Online - je ontvangt een uitnodiging via ZOOM
Aanvang:  09.30 uur - Het programma duurt tot 11:30 uur

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 20 april aanmelden via onderstaande link. Omdat dit een online event is hebben we geen limiet aan inschrijvingen, maar de persoonlijke ZOOM-links moeten op tijd aangemaakt en verstuurd worden.

 
Jouw gegevens
Extra veld dat leeg moet blijven om rare berichten tegen te gaan.:


*) Velden met * gemarkeerd zijn verplicht.