THE RECORDS: inschrijving nu geopend, meld je vandaag nog aan!

THE RECORDS: inschrijving nu geopend, meld je vandaag nog aan!

19-09-2017De derde lichting van The Records staat al weer voor de deur. Jazz-studenten en idem alumni kunnen daar een compleet gefinancierde CD-productie ter waarde van € 10.000,- mee winnen. En daar zijn er drie van! Meld je vandaag nog aan!

Volg The Records: < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


The Records helpt beginnende bands en solisten bij hun start in de muziekwereld. Op basis van inzendingen van alumni die op Nederlandse Conservatoria (maximaal 5 jaar geleden) gestudeerd hebben winnen tijdens The Records drie bands/solisten een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van € 10.000,-. Dat bedrag wordt besteed aan studiokosten, maar ook aan de productie van de cd zelf, ontwerp van de hoes, een promotie video-clip en coaching bij het op de markt brengen van de cd.

The Records werkt met een open inschrijving voor afgestudeerde en dit jaar afstuderende jazz-talenten. 
Zij kunnen zich inschrijven en doorlopen met hun inzendingen een beoordelingstraject van een aantal stappen. De voorselectie-jury selecteert 7 bands/solisten die doorgaan naar de halve finale. 
De halve finale vindt plaats in een dagvullend programma in het Bimhuis in Amsterdam, waar de finale-jury bepaalt welke 3 bands het prijzengeld in de wacht slepen.

MELD JE AAN! >

  • Tijdens het daaropvolgende avondconcert, dat gratis toegankelijk is, presenteren zij hun winnende werk voor het publiek. En dat samen met de bands/solisten van het voorgaande jaar, die dan het voltooide album dat zij maakten presenteren. Tijdens die avond hoor je dus het werk van 6 bands live op het podium.