Nieuw bij Singer Laren: de Keep an Eye zomerconcerten

03-05-2019
Een nieuw initiatief: Keep an Eye organiseert samen met Singer Laren en Festival Wonderfeel drie Keep an Eye Zomerconcerten, onder de titel Summer Swinging Sundays. Hierdoor krijgt jong aanstormend klassiek talent met recht een 'buitengewoon' podium in een beroemd museum/theater!

Volg de Keep an Eye Concertjes: < TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Deze zomer staat Singer Laren in het teken van de tuin. De vorig jaar door landschapsarchitect Piet Oudolf ontworpen beeldentuin bloeit dan volop, in de tuinzalen van het museum is de tentoonstelling 'Geschilderde bloemen' en op drie zondagen luister je er naar de mooiste muziek.
In samenwerking met Keep an Eye en Festival Wonderfeel organiseert Singer Laren drie klassieke Zomerconcerten door jong talent.

Je bent van harte welkom om in de mooiste binnentuin van het Gooi te komen luisteren naar de fraaie klanken.
Toegang is gratis.  

 • Zondag 2 juni om 14.00 uur
  het kwintet Elysium Amsterdam
   Programma: Strijkkwintet (2 violen, 1 alt en 2 celli)
  o.a. F. Schubert - Strijkkwintet in C gr, D 956

 • Zondag 7 juli om 14.00 uur
  het Helikon kwartet
  • Programma: W.A. Mozart - Strijkkwartet in d mineur KV 421 
  F. Mendelssohn - Strijkkwartet nr. 6

 • Zondag 4 augustus om 14.00 uur
  het Belinfante Quartet
   Programma: Strijkkwartetten van oa W.A. Mozart en A. Dvorak
  (precieze werken ntb)

Deze concerten staan in het teken van de Keep an Eye Zomer Concertjes, die je binnenkort op meer plaatsen tegen kunt komen! In het najaar volgen met dezelfde formule de Keep an Eye Jazz Concertjes. Binnenkort hopen wij bovendien de Keep an Eye Kleinkunst Concertjes te lanceren.

De concertjes in samenwerking met respectievelijk: Festival Wonderfeel, Conservatorium van Amsterdam, Amsterdams Kleinkunst Festival
De concertjes in samenwerking met respectievelijk: Festival Wonderfeel, Conservatorium van Amsterdam, Amsterdams Kleinkunst Festival