Design blijft zich vernieuwen én verjongen. Keep an Eye helpt daarbij een handje

01-10-2019
Design levert stof voor discussie op. Want wat ís design? Is een beetje een cliché, maar in Nederland lopen er waarschijnlijk 17 miljoen deskundigen die daar een mening over hebben. Nog geen mening? Ga dan naar de Dutch Design Week: 2600 designers, 110 verschillende locaties en meer dan 350.000 bezoekers. Ben jij erbij?

Van 19 tot 27 oktober presenteren alle Dutch Design Award winnaars hun werk tijdens Dutch Design Week 2019


Volg de Young Desigers (Grant): 
< TERUG  VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


Ga naar de Dutch Design Week
Rondleiding in foto's langs DDA-winnaars

Sinds 2018 werkt de Dutch Design Award organisatie (Dutch Design Foundation) samen met Keep an Eye. Deze samenwerking maakt het dit jaar voor de tweede keer mogelijk om Young Designers te ondersteunen. De vakjury selecteerde de drie beste kandidaten voor de Young Designer Grants 2019 en die ontvingen hun prijzen in juni van dit jaar. Hun werk is in oktober te zien tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Daarnaast is natuurlijk het werk te zien van de winnaars in alle andere categoriën van design waarvoor Dutch Design Awards prijzen uitreikt.

  • Dutch Design Week in het kort: 2600 designers, 110 verschillende locaties en meer dan 350.000 bezoekers. Ben jij erbij? Ontdek DDW 2019 met unieke tentoonstellingen, lezingen, netwerk-events en festiviteiten.