Jong Metropole levert (veer)krachttoer: 43.000 weergaven livestream!

16-03-2020
Het was zo mooi bedacht: vier extra concerten in de winter, náást de al bestaande zomertournee door het land. Helaas gooide het coronavirus op het allerlaatste moment roet in het eten. Maar door organisatietalent en de juiste techniek konden de bijna 60 jonge talenten de wereld toch laten horen hoe Jong Metropole Snarky Puppy speelt. Trouwens je kunt het concert via deze site nog steeds volgen!

Bram van der Glind wint Talent Award

Zo, die stream klinkt geweldig! En zo kun je er toch bij zijn. Ook bij de uitreiking van de Keep an Eye Outstanding Talent Award. Die is gewonnen door Bram van der Glind. Van Harte Gefeliciteerd!
Op de foto zie je de cheque die Bram per mail is toegestuurd. Natuurlijk krijgt hij het origineel en de bijhorende Award nog op een ander feestelijk moment uitgereikt.

Keep an Eye heeft de Award in het leven geroepen om het meest uitzonderlijke talent uit het orkest te prijzen. De Keep an Eye Outstanding Talent Award is onderdeel van het initiatief Jong Metropole, het talentenorkest bestaande uit musici van het Nationaal Jeugd Orkest (NJO), het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) en het Metropole Orkest, dat de muziekwerelden van klassieke en lichte muziek samenbrengt.