Keep an Eye Masterclasses: het Artiestenbrein. Hoe het werkt.

10-11-2020
Het klinkt leuk, het artiestenbestaan, En dat ís het ook, maar het is niet altijd even gemakkelijk. In deze cursus behandelen we op vijf dinsdagavonden verschillende onderwerpen over de mentale kant van het artiestenvak. Deze Masterclass is onderdeel van een intensieve Masterclass-serie waarbij Keep an Eye en het Amsterdams Kleinkunst Festival de ontwikkeling van jong talent op zowel artistiek- als zakelijk vlak stimuleren.

Volg het Kleinkunst Festival:
 < TERUG   VERDER>
Naar alle berichten > 


Masterclass over de mentale kant van het vak

Deze masterclass is helaas afgelast!

Als theatermaker, muzikant of kunstenaar krijg je te maken met onzekerheden, financiële tegenslagen, time management, druk van buitenaf en kritiek. Wat zijn jouw minder sterke punten? En hoe ga je daarmee om?

We zullen het tijdens deze Masterclass onder andere hebben over hoe je beter om kunt leren gaan met (faal)angst, gemotiveerd blijft en je eigen stijl durft te hanteren, ook in roerige tijden.

Door te praten met collega-artiesten en expert Anne van Rijn krijg je tips, adviezen en mentale ondersteuning op dit gebied, zodat je straks als uitvoerend artiest nóg beter klaargestoomd bent voor de praktijk.

Anne van Rijn

Anne van Rijn studeerde aan de kleinkunst opleiding de Koningstheater Akademie in ’s Hertogenbosch.
Zij was jarenlang onderdeel van cabaretduo ‘Dames Voor Na Vieren’ samen met Hanneke Drenth. Zij wonnen in 2003 de Holland Casino Podium Prijs en in 2004 de jury en- publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst festival. En werden tijdens hun carrière twee keer genomineerd voor de Neerlands Hoop VSCD Cabaretprijzen. Samen maakten zij 5 cabaretvoorstellingen en tourden tot 2015 door het land.

Anne schreef sketches voor Spijkers met Koppen op NPO 2 en trad regelmatig op met haar band als zangeres. Na haar carrière als cabaretière werke zij als manager in de muziekindustrie en achter de schermen bij het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Ze volgde een erkende coachopleiding aan TC Academy en helpt nu graag creatieve ondernemers en artiesten in hun carrière, artistieke en persoonlijke ontwikkeling. Ook geeft zij workshops op het gebied van creativiteit & angst, podium performance en talent-bewustzijn

Meld je nu aan!

Data: 10, 17 en 24  november 2020
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Locatie: ONLINE ZOOM SESSIE
Kosten: €36,-

MELD JE AAN:
voor 1 november »

Voor vragen neem contact op met Dorien Haan.