Seminar Artist in Business online groot succes

19-11-2020
Muzikanten, kleinkunst-artiesten zijn heel goed in hun vak maar hoe zit het met de zakelijk kant van hun professie? Veel creatieven vinden het zakelijke aspect van hun beroep niet het gemakkelijkst. Om die reden een speciaal seminar!

Volg het Kleinkunst Festival:
 < TERUG   VERDER>
Naar alle berichten > 


Online in Business

Op 18 oktober vond alweer de derde editie van het Seminar Artist in Business plaats. Een bijzondere samenwerking tussen Keep an Eye, het Amsterdams Kleinkunst Festival en het Conservatorium van Amsterdam.

Online in plaats van live in het Conservatorium van Amsterdam, maar toch een topdag vol inspiratie en wijze lessen. Het bleek een goed alternatief te zijn in deze tijd waarin de maatregelen nog eens extra aangescherpt werden.

Deelnemers konden zichzelf toch op zakelijk gebied verder verdiepen. Deelnemers schreven zich in voor diverse workshops en masterclasses zoals pitchen en presenteren, carrièreplanning, concept-ontwikkeling, crowdfunding en digital mindset over het gebruik van social media.

Dubbel-interview met Tineke Postma & Stefano Keizers

De dag werd geopend met een dubbel-interview live vanuit de Amsterdam Blue Note. Onder leiding van Mijke van Wijk werden saxofonist Tineke Postma en cabaretier Stefano Keizers bevraagd over de zakelijke kanten van hun artiest zijn. Zij inspireerden deelnemers met de oproep om het belang van zakelijkheid hoog op de agenda te zetten. De deelnemers konden via de monitor vragen stellen die direct door de gasten werden beantwoord. Het leverde een boeiend interactief gesprek op.

Online aan de borrel

Vervolgens konden de deelnemers online deelnemen aan de workshops die op interactieve manier waren opgezet. De dag werd afgesloten met een digitale borrel, ook dat kan tegenwoordig! Al hopen we dat we volgend jaar elkaar weer echt in de ogen kunnen kijken...

Zie hier een impressie van deze bijzondere dag!