Hier heb ik de rest van mijn carrière profijt van

06-04-2021
Guy Tristan Salamon is een Amsterdamse drummer, componist, arrangeur en bandleider. De oorspronkelijk Israëlische drummer kwam naar Nederland in 2014 en is voornamelijk bekend van zijn werk met zijn 8-mans formatie de 'Guy Salamon Group, waarmee hij The Records 2018 heeft gewonnen. Het debuutrelease 'Unfollow The Leader' dat hieruit volgde werd enthousiast ontvangen en Guy speelde sindsdien op verschillende grote jazzfestivals en podia!

Volg The Records: 
< TERUG   VERDER >   
NAAR ALLE BERICHTEN >


Volg de rubriek 'Hoe is het nu met ...: 
Ga naar de index >

Hier heb ik de rest van mijn carrière profijt van

“De cd is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Als we The Records niet hadden gewonnen was er ook een plaat gekomen, maar het resultaat was zeker anders geweest. Nu was er budget! We hoefden geen concessies te doen aan de kwaliteit én je bent niet afhankelijk van een label met misschien heel andere artistieke ideeën.
Beluister het hele album op Spotify >

Er stond altijd een KaE-team voor me klaar

Ik was bovendien overal bij betrokken. Natuurlijk bij de opnames zelf, de omslag, maar ook bij de rechten en zelfs de barcode. Als ik even niet wist hoe ik verder moest stond er altijd een team klaar om me verder te helpen. Dat stopt niet na de cd-release. Tijdens The Records on Tour spelen we op de bekendste jazzpodia van Nederland. Zoals het Bimhuis, LantarenVenster en Paradox. Het afgelopen jaar heb ik het vertrouwen en de tools gekregen waar ik de rest van mijn carrière profijt van heb.” 

Kijk en luister hier naar een live-uitvoering van Blues for Jaja!


Wil je meer weten over Guy Salamon en op de hoogte gehouden worden van zijn avonturen?
Neem dan hier een kijkje >