Trek je flip-flops aan en kom naar de Graphic Matters Summer School!

18-05-2021
Graphic Matters ondersteunt jong grafisch talent op tal van manieren. Keep an Eye sluit daar bij aan door jaarlijks een aantal workshops en masterclasses aan te bieden, dit jaar voor het eerst geconcentreerd in een wel heel bijzonder (zomers) jasje!

Volg Graphic Matters: 
< TERUG   VERDER>
Naar alle berichten >


Ga je niet op vakantie dit jaar? 

Trek dan je flip-flops aan en kom naar de Graphic Matters Summer School! Van 16 tot en met 26 augustus presenteert Graphic Matters de Type Craft Summer School in Breda. In samenwerking met de Keep an Eye Foundation biedt de Summer School zes masterclasses rondom het thema typografie.

Graphic Matters Type Craft Summer School staat volledig in het teken van typografie in de breedste zin van het woord. Het gebruik van tekens en tekst gaat al eeuwen terug en speelt nog altijd een grote rol in onze manier van informatieoverdracht en hoe we dit vormgeven. Tijdens de Summer School gaan professionals uit het vak hier dieper op in. Naast de masterclasses is er een sociaal programma met studiobezoeken, type tours en lezingen.

foto Rosa Meininger foto Rosa Meininger

Niet de kleinste, dus alleen grote namen

De eerste drie masterclasses die zijn aangekondigd zullen worden gegeven door Studio DumbarUnderware en Autobahn. Dit zijn stuk voor stuk toonaangevende ontwerpbureau’s met een unieke werkwijze.

Schrijf je in

De masterclasses zijn voor studenten en professionals tot 36 jaar. De inschrijvingen voor de masterclasses gaan 27 mei van start. Aangezien er beperkt plekken beschikbaar zijn, zullen de deelnemers geselecteerd worden op basis van hun motivatie. 

Hier vind je meer informatie over het programma en de verschillende masters >