NU LIVE! Keep an Eye Young Talent Podcast #8 met Lieke Wouters en Piet Kroon

17-08-2022
In deze maandelijkse serie gaan jonge talenten in gesprek met mensen uit de kunst en cultuur die al een naam opgebouwd hebben. Zo vraagt deze keer Luka Kluskens topacteur Gijs Scholten van Aschat het hemd van het lijf. Wat is die éne tip of dat éne gesprek dat alles veranderd heeft? En waren het andere tijden of zijn er juist nog steeds veel overeenkomstige hobbels op de weg naar bekendheid? We hebben de handen ineengeslagen met journalist en presentator Luuk Heezen om een inspirerende podcastreeks neer te zetten.

Volg de Young Talent Podcasts:
< TERUG   VERDER >
NAAR ALLE BERICHTEN >


 Interview met podcastmaker Luuk Heezen >

In deze Young Talent Podcast

Beluister wat Lieke Wouters, afgestudeerd aan de AKV St. Joost in Illustrated & Animated Storytelling, wilde weten van de vermaarde animator en regisseur Piet Kroon.

Lieke Wouters studeerde in 2018 af van het AKV St. Joost als animator en illustrator. Direct naar haar studie is ze als ZZP-er de Nederlandse animatie-industrie ingerold en sindsdien heeft ze aan vele leuke projecten gewerkt. Van YouTube-series tot tv-producties, van commercials tot onafhankelijke korte films. Binnen zulke producties werkt ze als animator, maar wordt ook regelmatig als storyboard artist, rigger of compositor ingezet. Ze speelt graag de vliegende keep en vindt het ook leuk om studenten verschillende kneepjes van het vak te leren.

Muziek podcast: Maarten Hogenhuis

Luister hier op
SPOTIFY »

Luister hier op
APPLE PODCASTS »

Luister hier op
DEEZER »